EOTO-kieliopinnot

18 maalis 2011
KYSYMYS
Hei! Olen Tampereella asuva ulkomaalainen. Haluisin saada tietää, onko Tampereella jokin organisaatio AMK:ssa tai yliopistossa, jona avulla venäjää opiskeleva opiskelija pääsee tutustumaan suomea opiskelevaan henkilöön, ja keskusteluissa kehittämään kielten kielitaitoaan.

Jyväskylässä ohjelma on Jyväskylän yliopiston järjestämä ja sen nimi on EOTO. Mutta valitettavasti minulla ei ole tietoja Tampereelta. Mielestäni Tampereella pitäisi olla kyseinen tai vastaava ohjelma myös, koska täällä opiskellaan myös venäjää. Miten ottaa yhteyttä kiinnostuneeseen henkilöön?

Kiitos!

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Each one teach one (EOTO) ohjelmaa Jyväskylässä järjestää Jyväskylän yliopiston kielikeskus. EOTOsta opiskelijat saavat opintopisteen yliopiston kieliopintoihin. Ohjelma toimii siten, että kaksi henkilöä opettavat toisilleen joko äidinkieltään tai jotakin vierasta kieltä. Esim. venäjää ja suomea äidinkielenään puhuvat henkilöt opiskelevat yhdessä venäjää ja suomea.

Kysy  suoraan Tampereen yliopiston kielikeskuksesta EOTO-opinnoista. Ohjelmaan voi varmaankin ilmoittautua myös tarjoamaan oman kielen opetusta vaikka ei opiskelisikaan yliopistolla. Ulkomailla ohjelmasta käytetään myös nimeä Tandem Partner. Voit kysyä jos voi jättää kielikeskukseen ohjelmasta vastaavalle omat yhteystietosi tai jättää ilmoituksen esim. kieltenopiskelusta kielikeskuksen ilmoitustaululle.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi