Tradenomiksi

18 maalis 2011
KYSYMYS
Kysymykseni koskee tradenomin koulutusta. Olen jossakin vaiheessa uudelleen koulutuksen edessä ja minua kiinnostaa kyseisen koulutuksen tarkempi sisältö ja toteutumisajankohdat. Onko koulutus normaali vai monimuotokoulutus? Onko jotakin pääsyvaatimuksia ja entä tarvittava opiskelumateriaali?

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Hienoa että mietit uudelleen kouluttautumista. Tradenomiksi voi kouluttautua ammattikorkeakouluissa liiketalouden alalla.

Nuorten koulutus järjestetään normaalina päiväopetuksena, mutta aikuiskoulutus järjestetään usein monimuotokoulutuksena, katso esim. Kajaanin ammattikorkeakoulun tai Satakunnan ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutuksen esittely. Tällöin lähiopetuspäiviä on 2-3 kuukaudessa ja opetus tapahtuu verkossa tehtävien harjoitusten ja luettavan materiaalin pohjalta. Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Helsingissä ja Porvoossa tarjoavat liiketalouden aikuisopintoja myös ilta- ja viikonloppuopintoina. Lisää tradenomin koulutuksia löydät Studentumin hakukoneelta.

Tradenomin koulutuksessa on oppilaitoksessa riippuen erilaisia erikoistumisvaihtoehtoja, kuten esimerkiksi myynti, yrityksen taloushallinto, julkishallinto, logistiikka tai kansainvälinen kauppa.

Pääsyvaatimuksena voi olla esim. yleinen kahden vuoden työkokemus. Katso tarkemmat tiedot sinua kiinnostavan ammattikorkeakoulun kotisivulta. Voit myös jättää oppilaitokseen yhteydenottopyynnön Studentumin sivujen kautta. Verkossa tapahtuva yhteishaku päättyy 12.4.2011. Syksyn hakuaika on 12.9.-7.10.2011. Myös aikuiskoulutuksiin haetaan yhteishaussa. AMK-yhteishaku: https://www.amkhaku.fi/index-fi.html

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi