Opettajakoulutus

30 kesä 2011
KYSYMYS
Hei! Hain tänä vuonna OKL:ään Turkuun, sekä varhaiskasvatusta Tampereelle. Kumpaankaan en tänä vuonna päässyt ja siksi olenkin kiinnostunut muista vaihtoehdoista. Löysin netistä tietoa vuoden (?) kestävästä erityisavustajan koulutuksesta. Kaipaisinkin mm tietoa siitä, onko k.o koulutukseen mahdollista vielä hakea, miten käytännössä, missä koulutuksia järjestetään, saako kyseisen koulutuksen aikana opintotukea yms?

Vastaus

28 elo 2019

Hei Annukka,

kiitos yhteydenotostasi, on hienoa että olet löytänyt oman kiinnostuksen kohteesi. Olet aivan oikeilla jäljillä siinä, että on olemassa monia vaihtoehtoja pedagogisiin opintoihin vaikka yliopiston ovet eivät heti avautuneetkaan. Ei siis kannata jäädä laakereilleen lepäämään! Viittasit viestissäsi varmaan Lasten ja nuorten erityisohjaajan koulutukseen? Kyseistä ohjelmaa voi opiskella useissa eri kansanopistoissa, ja osassa niistä on mahdollisuus myös opintotukeen.

Kansanopistoissa voi opiskella myös monia muita pedagogiikkaan liittyviä aineita, joista voi olla paljon hyötyä myöhemmin yliopistoon tai ammattikorkeakouluun pyrittäessä. Hakuajat kansanopistoihin ovat juuri nyt käynnissä, lisätietoa pedagogisia opintoja tarjoavista opistoista löytyy osoitteesta https://www.studentum.fi/kasvatustiede_opetus_pedagogiikka_kansanopistot___22__43.html. Voit myös halutessasi lähettää sivustomme kautta kouluille yhteydenottopyynnön, jolloin he voivat suoraan kertoa tarjoamastaan koulutuksesta.

Onnea etsintään, toivottavasti löydät itsellesi sopivimman koulutuksen!

Aurinkoisin terveisin,

Antti
Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi