Graafisen suunnittelun linja HEOssa

16 helmi 2012
KYSYMYS
Olen kiinnostunut HEOn 1-vuotisesta graafisen suunnittelun linjasta. Mikä on koulutuksen hinta, milloin on viimeinen hakupäivämäärä sekä milloin seuraava kurssi alkaa?

Vastaus

16 helmi 2012

Hei,

Helsinkiläinen kansanopisto HEOon haetaan ensisijaisesti yhdelle linjalle. Hakemuksessa voi ilmoittaa myös toisen vaihtoehtoisesti haluamansa linjan.

Opiskelijaksi haetaan lähettämällä kirjallinen hakemus postitse tai täyttämällä lomake netissä. Hakemukset käsitellään päivittäin ja sinuun otetaan mahdollisimman pian yhteyttä hakemuksen saapumisen jälkeen. Mikäli et ole saanut hakemuksen lähetettyäsi kahden viikon kuluessa opistolta yhteydenottoa, sinun kannattaa tarkistaa, että hakemuksesi on tullut perille.

Lukuvuoden aloituspäivämäärä on 22.8.2012 ja lukuvuosi päättyy 31.5.2013.

HEO päivittää juuri hintatietojaan, joten en saa juuri nyt kerrottua sinulle koulutuksen hintaa. Sinun kannattaa tarkistaa se myöhemmin HEOn kotisivuilta.

Lukuvuosimaksu on kokonaisuus. He eivät veloita monisteista tai muista materiaaleista lisämaksuja. Internaattiopiskeluun kuuluu täysihoito ja muualla kuin opistolla asuville opiskelupäivinä monipuolinen ja herkullinen noutopöytälounas.

Tsemppiä opintoihisi ja aurinkoista kevään odotusta!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi