Jalkojenhoidon ammattitutkinto

26 kesä 2012
KYSYMYS
Kysyn jalkojenhoitajan ammattitutkinnosta, tarvetta olisi koulutuksesta.

Vastaus

26 kesä 2012

Hei,

Jalkojenhoidon ammattitutkintoja löydät täältä.

Jalkojenhoidon ammattitutkinto on näyttötutkinto, jolloin ammattitaito osoitetaan työelämässä. Jokaiselle tutkinnonsuorittajalle laaditaan henkilökohtainen opiskelu- ja näyttösuunnitelma. Työkokemus, koulutus tai muutoin hankittu osaaminen vaikuttaa valmistavan koulutuksen laajuuteen. Valmistava koulutus toteutetaan yleensä monimuoto-opiskeluna, joten opinnot voi suorittaa työn ohessa.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut työskentelee itsenäisenä ammatinharjoittajana tai toisen palveluksessa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöissä, esimerkiksi sairaaloissa, hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kuntoutuskeskuksissa, kylpylöissä, kauneushoitoloissa ja kodeissa.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tai vastaavan aikaisemman tutkinnon tasoiset tiedot ja taidot. Tutkinnon suorittaminen edellyttää riittävää alan työkokemusta sekä täydentäviä ja syventäviä opintoja.

Haku tapahtuu yleensä suoraan oppilaitokseen. Sinun kannattaa kysellä vapaita opiskelupaikkoja syksylle suoraan kouluista.

Onnea opintoihisi ja lämmintä kesää!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi