Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Sairaanhoitajaopinnot aikuiskoulutuksena

03 syys 2012
KYSYMYS
Hei,
Järjestetäänkö teillä sairaanhoitajan päivityskoulutusta? Olen ollut 10 vuotta enemmän tai vähemmän poissa sairaanhoitajan työstäni ja nyt haluaisin palata omalle alalleni. Tosin pitkää aikaa en haluaisi olla poissa työelämästä, kun on nuo asuntolainat yms. maksettavana.
Terveisin
Anne Kokkonen

Vastaus

05 syys 2012

Hei Anne,

Jos sinulla on jo kokemusta sairaanhoitajan työstä, aikuiskoulutusopinnot voisivat olla hyvä ratkaisu. Olet ajoissa liikkeellä, joten voit hakea halutessasi jo syksyn 2012 yhteishaussa. Ammattikorkeakoulujen nuorten ja aikuiskoulutuksen hakuaika kestää syyskuun puolesta välistä lokakuun alkuun.

Kaikki koulutusohjelmat eivät tietenkään aina ole mukana sekä syksyn että kevään yhteishaussa, joten suosittelen sinua tekemään hieman tutkimusta opiskelumahdollisuuksistasi sivustomme avulla. Hoitotyön/sairaanhoitajan koulutusmahdollisuudet löytyvät helposti, jos valitset hakukategoriaksi joko hoitoalan tai lähihoitaja/sairaanhoitaja-vaihtoehdon.

Esimerkiksi hakutulos "Hoitoala" (kategoria) + "Aikuiskoulutus" (koulutustyyppi) näyttää tältä.

Jos haet kategorian "Lähihoitaja/Sairaanhoitaja" kautta, ja valitset koulutustyypiksi jälleen "Aikuiskoulutus", hakutulos on tällainen.

Voit valita vielä sinua kiinnostavan paikkakunnan, jolloin pääset opintojen suunnittelussasi yhä eteenpäin. Tutustu hakukriteereihin ja lähetä tarvittaessa lisäkysely oppilaitokseen jättämällä yhteydenottolomakke sinua kiinnostavan koulun tai koulutuksen alla.

Toivottavasti pääset näillä ohjeistuksilla suunnittelemaan alanvaihtoa! Onnea opiskelupaikan etsintään!

Terveisin, Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi