Economics, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 years
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Joint application January
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Economics, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Keillä on enemmän kuin toisilla? Miksi näin on? Mitkä ovat ilmaston lämpenemisen torjuntaan tähtäävien eri ympäristöpolitiikkojen kustannukset ja hyödyt? Mitkä ovat työttömyyden syyt ja vaikutukset? Taloustiede on koko historiansa ajan pyrkinyt ymmärtämään, miten maailma toimii ja miten luodaan ympäristö, jossa yksilöt ja kansakunnat menestyvät. Se on houkutteleva tieteenala opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita politiikasta, historiasta, kansainvälisistä asioista ja kuluttajien käyttäytymisestä – logiikkaa ja matematiikkaa unohtamatta. Lisätietoja taloustieteestä löytyy maksuttomasta verkkokurssikirjastaThe Economy, by the Core team, jota käytämme ensimmäisen lukukauden kurssilla. Lisäksi tarjoamme lukiolaisille maksuttomanTalouskurssi.fi-verkkokurssin, jonka opetuskielenä on suomi.

Economics-kandidaattiohjelmasta valmistuneilla on

  • vahva tietämys talousteoriasta. He ymmärtävät ja osaavat tulkita reaalimaailman ilmiöitä talousteorioiden perusteella.
  • kattavat työkalut tietojen analysointiin. Heillä on vahvat taloustieteellisen analyysin taidot sekä ohjelmointitaidot ja ekonometriset taidot.
  • järjestelmällinen lähestymistapa ja kriittinen ajattelutapa. He lähestyvät järjestelmällisesti monimutkaisia yhteiskunnallisia kysymyksiä ja taloudellisia ilmiöitä.
  • vankka perusta jatko-opinnoille. Economics-kandidaattiohjelmaan hyväksytyt opiskelijat voivat automaattisesti jatkaa opintojaan kauppatieteiden maisteriohjelmaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa tai muissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun maisteriohjelmissa (siirtoa koskevien säännösten mukaisesti). Taloustieteen laitoksen opiskelijat ovat usein myös jatkaneet arvostetuimpiin ulkomaisiin maisteri- ja tohtoriohjelmiin.

Lähde: Opintopolku.fi

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

  • Kauppatieteiden kandi
  • Kauppatieteiden maisteri

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Economics, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit