Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Elokuva- ja tv-käsikirjoitus

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Kandiohjelmat

Elokuva- ja tv-käsikirjoitus

Elokuva- ja tv-käsikirjoituksen opintojen päämääränänä on valmistaa käsikirjoittajia, jotka hallitsevat elokuva- ja tv käsikirjoittamisen teorian, taidon ja tarkoituksen. Valmistuneiden opiskelijoiden oletetaan kykenevän ylläpitämään ja uudistamaan elokuva- ja televisioalan kehitystä ja käsikirjoittajina olemaan eläytymiskykyisiä, suunnitelmallisia ja rohkeita vapaassa harjoittamisessa.

Käsikirjoitusprosessin käytännön harjoittaminen ja käsitteellinen ymmärtäminen ovat opetuksen keskeisiä metodeja. Opintoihin sisältyy muun muassa käsikirjoitusharjoituksia, harjoituselokuvatuotantoa, kansainvälisiä työpajoja ja käsikirjoitusteorian kokonaisuuksia. Valmistuneet opiskelijat sijoittuvat elokuvan ja television sekä niihin liittyvien alojen toimijoiksi, kuten muun muassa ohjaajiksi, käsikirjoittajiksi, tuottajiksi ja audiovisuaalisen alan yrittäjiksi.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Taiteen kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Elokuva- ja tv-käsikirjoitus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.