Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Maisema-arkkitehtuuri

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Espoo
Kandiohjelmat

Maisema-arkkitehtuuri

Maisema-arkkitehtuurissa suunnitellaan ulkotiloja, niiden rakentamista ja hoitoa kaikissa mittakaavoissa. Maisema-arkkitehdin perusarvoihin kuuluu esteettisyys, ekologisuus sekä toiminnallisuus ja tavoitteena on tuottaa hyvää ja kestävää ympäristöä ja yhdyskuntia. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi asuinympäristöjen, julkisten puistojen ja viheralueiden suunnittelua, kaavoitukseen liittyvää alueiden käytön suunnittelua sekä ympäristön kunnostamisen suunnittelua. Koulutuksessa keskeistä on maiseman suunnittelu, rakentaminen, hoito ja suojelu sekä yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu.

Maisema-arkkitehtuurin opinnot

Opiskelu on käytännönläheistä ja kurssilla käydään käytännön harjoitustöiden lisäksi maastossa tunnistamassa ja analysoimassa ympäristön ominaisuuksia. Opintoihin kuuluu opintomatkoja ulkomaille ja toisinaan yhteistyökursseja tai -projekteja kansainvälisten yhteistyöyliopistojen kanssa. Taiteiden ja suunnittelun kandidaattiohjelmaan maisema-arkkitehtuurin pääaineeseen hyväksytyillä on oikeus jatkaa suoraan maisema-arkkitehtuurin maisteriohjelmaan.

Tekniikan kandidaatti työelämässä

Kandidaatin tutkinto maisema-arkkitehtuurissa ei anna varsinaista ammattipätevyyttä. Yleensä opiskelijat toimivat opintojen aikana avustavissa tehtävissä, esimerkiksi maisema-arkkitehtitoimistoissa tai vastaavissa tehtävissä monialaisessa suunnittelutoimistossa. Ennen maisteritutkinnon suorittamista alalla käytettyjä tehtävänimikkeitä ovat sunnitteluavustaja tai sunnitteluassistentti.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Maisema-arkkitehtuuri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit