Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto | koirahieroja

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
7.10.2019
Viimeinen hakuaika: 18.8.2019
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto | koirahieroja

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja

Eläintenhoidon ammattitutkinto | koirahieroja

Koulutuksen avulla opit koiranhieronnan perustaitoja ja perehdyt monipuolisesti koirien anatomiaan sekä perusterveydenhuoltoon. Opit myös koirien käyttäytymisen ja käsittelyn taitoja. Lisäksi vahvistat asiakaspalvelutaitojasi ja perehdyt eläinalan yrittäjyyteen tai koirien ruokintaan. 

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Amiedun moniammatillinen eläintenhoitokoulutuksen tiimi yhdessä työelämäkumppaneiden kanssa. Opettajina tässä koulutuksessa toimii mm. eläinlääkäreitä, eläintenhoitajia ja koirahierojia, joilla on vankka kokemus eläinalan työstä ja opettamisesta.

Koulutuksen toteutus

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arviointien pohjalta tehdään suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi osaaminen.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, verkko-opiskelua, opiskelijahierontoja oppilaitoksessa sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 8.30 – 15. Opintojen laajuus määräytyy HOKSin mukaan, riippuen esim. valinnaisesta tutkinnon osasta ja aiemmin hankitusta osaamisesta.

Työssäoppimisjaksoilla tutkinnon suorittajalla tulee olla mahdollisuus osallistua erilaisiin eläintenhoitajan ammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikat.

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen - yleensä noin 1,5 vuotta.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon alalle sopivissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Koiran rakenteen ja anatomian arviointi, 20 osp
  • Koirien hieronta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, 70 osp
  • Asiakaspalvelu koirahieronnassa, 40 osp

Valinnaisena tutkinnon osana (20 osp) on tässä toteutuksessa mahdollisuus valita:

  • Koiran tai kissan ruokinta (eläintenhoitajan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa)
  • Eläinalan yritystoiminta

Hakeminen

Koulutus on suunnattu alalle sopiville aikuisille, joilla on hyvä terveys ja riittävä suomenkielen taito. Koulutus toteutetaan omaehtoisena monimuotokoulutuksena.

Muita väyliä suorittaa tutkinto ovat oppisopimus sekä suoraan tutkintoon meneminen ilman valmistavaa koulutusta. Oppisopimuksessa henkilöllä tulee olla alan työpaikka/yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia. Suoraan tutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 900 €, joka maksetaan neljässä erässä koulutuksen aikana. Hinta sisältää koulutuksen ja tutkinnon. Omaehtoinen koulutus on päätoimista ja siten KELAn opintotukikelpoista. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | koirahieroja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Eläintenhoidon ammattitutkinto | koirahieroja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.