Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso korkeakoulujen 1. yhteishaussa olevat yliopisto- ja AMK-tutkinnot! Hakuaika 5.–19.1.

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

AhlmanEdu
Yhteenveto
n. 1,5 – 2,5 vuotta
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/ jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot

Video

   

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Uskomaton sijainti, mahtavia ihmisiä, paljon eläimiä ja teorian opettelua käytännön kautta – siinä neljä asiaa, joita hehkuttavat niin AhlmanEdun eläintenhoitajaopiskelijat kuin koulutuksen vastuuvalmentajat. Työpaikalla tapahtuvilla oppimisjaksoilla voi selvittää, millaista uraa kohti omia opintoja kannattaa suunnata. Eläintenhoitajana pitää olla valmis tekemään töitä ja kantamaan vastuuta, sillä kyse on koko ajan elävistä olennoista sekä opintojen aikana, että työelämässä. AhlmanEdulta valmistuneella eläintenhoitajalla on perusosaaminen sekä valmius toimia eläimien kanssa.

AhlmanEdulla on pieneläintilan lisäksi navetta, jossa on geneettisesti arvokas länsisuomenkarjan ja itäsuomenkarjan geenipankkikarja. Eläintenhoitoalan opiskelijat pääsevät oppimaan täysin uniikissa ympäristössä sekä oppivat lypsyä ja nautojen hoitoa suomenkarjan kolmen rodun kanssa.

Koulutuksen toteutus

AhlmanEdun eläintenhoitoalalla oppiminen tapahtuu tiimeissä, joissa on tiimiliiderit. Tiimiliiderit kommunikoivat vastuuvalmentajien kanssa säännöllisesti siitä, miten opiskeluja voisi kehittää ja mikä olisi kullekin tiimille paras tapa oppia. Opiskelu on opiskelijalähtöistä, eikä ketään jätetä opinnoissa yksin, vaan oma tiimi on tukemassa omalla yksilöidyllä opintopolulla eteenpäin.

Tutkinnon suorittanut eläintenhoitaja

  • voi toimia eläintenhoitajanamaatilalla, lomittajana, kotieläinpuistossa, löytöeläinkodeissa, eläintarhassa, eläinlääkärin vastaanotossa ja muissa eläinalan yrityksissä
  • voi työskennellä myös lemmikkieläinkaupan tai -hoitolan palveluksessa tai tutkimusavustajana
  • voi toimia yrittäjänä
  • saa perusvalmiudet myös oman eläinhoitoalan yrityksen perustamiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakeutua eläintenhoitajan perustutkintoon jatkuvassa haussa tai kevään haussa.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi tai jatkuvassa haussa AhlmanEdun kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoitajan perustutkinto

Kustannukset

Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu lounas. Kustannuksia voi tulla esimerkiksi oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. AhlmanEdun vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa AhlmanEdusta luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Arvioinnit
Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Koiralähtöinen verkkokoulutus

Varaa paikkasi 24.1.2022 alkavasta koulutusohjaajan live-verkkokoulutuksesta tai omatoimisesta verkkokoulutuksesta, jonka voit aloittaa vaikka heti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja täytä seuraavat tiedot: