🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

AhlmanEdu, paikassa Tampere
Pituus
n. 1,5 – 2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
n. 1,5 – 2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja

Uskomaton sijainti, mahtavia ihmisiä, paljon eläimiä ja teorian opettelua käytännön kautta – siinä neljä asiaa, joita hehkuttavat niin AhlmanEdun eläintenhoitajaopiskelijat kuin koulutuksen vastuuvalmentajat. Työpaikalla tapahtuvilla oppimisjaksoilla voi selvittää, millaista uraa kohti omia opintoja kannattaa suunnata. Eläintenhoitajana pitää olla valmis tekemään töitä ja kantamaan vastuuta, sillä kyse on koko ajan elävistä olennoista sekä opintojen aikana, että työelämässä. AhlmanEdulta valmistuneella eläintenhoitajalla on perusosaaminen sekä valmius toimia eläimien kanssa.

AhlmanEdulla on pieneläintilan lisäksi navetta, jossa on geneettisesti arvokas länsisuomenkarjan ja itäsuomenkarjan geenipankkikarja. Eläintenhoitoalan opiskelijat pääsevät oppimaan täysin uniikissa ympäristössä sekä oppivat lypsyä ja nautojen hoitoa suomenkarjan kolmen rodun kanssa.

Tutkinnon suorittanut eläintenhoitaja

  • voi toimia eläintenhoitajanamaatilalla, lomittajana, kotieläinpuistossa, löytöeläinkodeissa, eläintarhassa, eläinlääkärin vastaanotossa ja muissa eläinalan yrityksissä
  • voi työskennellä myös lemmikkieläinkaupan tai -hoitolan palveluksessa tai tutkimusavustajana
  • voi toimia yrittäjänä
  • saa perusvalmiudet myös oman eläinhoitoalan yrityksen perustamiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Voit hakeutua Maatalousalan perustutkintoon jatkuvassa haussa tai kevään haussa.

Koulutukseen haetaan AhlmanEdun kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoitajan perustutkinto

Kustannukset

Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu lounas. Kustannuksia voi tulla esimerkiksi oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan perustutkinto | eläintenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
AhlmanEdu
Hallilantie 24
33820 Tampere

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillistakoulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita,...

Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu