Sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja tai ilmanvaihtoasentaja

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Video

Ammattina rakentaminen ja LVI

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja tai ilmanvaihtoasentaja

 Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa talotekniikan erikoisammattitutkinto ja valmistua putki- tai ilmanvaihtoasentajaksi (EAT). Koulutuksessa keskitytään urakkakaaren vaatimaan tietämykseen vastuullisen työnjohtajan näkökulmasta. Lisäksi perehdytään mm. työryhmän ohjaamiseen asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Uutena osana: opit hyödyntämään BIM-tietomalleja työnsuunnittelussa ja urakoinnissa. Tutkinnon suorittanut voi hakeutua KVV- tai IV-laitteiston rakentamisesta vastaavan työnjohtajan tehtäviin.

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Tutkinnon toteutus

Koulutus alkaa henkilökohtaistamissuunnitelman laatimisella, jossa kartoitetaan yksilöllisesti henkilön koulutustausta ja työkokemus. Kartoituksen pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista koulutuskokonaisuuksista. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä ja näyttötutkintosuorituksina. Koulutus kestää 10 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1–3 päivää kestävät näyttötutkintotilaisuudet. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua FISE:n pätevöitymistentiin (KVV- ja IV-työnjohtajatentit). 

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.00 - 15.00.

Tutkinnon suorittajalla tulee olla työssään mahdollisuus osallistua tutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon hallitsemista sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat. Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

Koulutuksen sisältö

  • Työohjeiden soveltaminen
  • Kustannustehokas työskentely
  • Talouden hallinta
  • Rakennussopimukset
  • Työturvallisuus rakennuksella
  • Työmaan hankinnat ja logistiikka
  • Projektinhoitajan työt
  • Viranomaismääräysten tuntemus
  • LVI-suunnittelu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja tai ilmanvaihtoasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on viiden (5) vuoden kokemus KVV-laitteistojen asentamisesta sekä hyvä perehtyneisyys alan työnjohtotehtäviin. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. talotekniikan ammattitutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 490 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton. FISE:n pätevyystentit sekä rekisteröinti- ja käsittelymaksut eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja tai ilmanvaihtoasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi


Arvioinnit

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja tai ilmanvaihtoasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.