Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Haaveiletko työstä rakennusalalla?

Haaveiletko työstä, jossa pääset tekemään talonrunkoja, muuraamaan tai vaikkapa laatoittamaan? Oletko hakenut rakennusalan koulutukseen, mutta suomen kielen taitosi ei vielä riitä koko tutkinnon suorittamiseen?

Koulutuksen aikana vahvistat opiskeluvalmiuksiasi ja oppimistaitojasi muun muassa opiskelemalla tehostetusti suomen kieltä työelämälähtöisesti. Rakennusalan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat tai osia toiminnallisesti.

Koulutuksen sisältö

ammatilliseen koulutukseen orientoituminen ja työelämän perusvalmiudet oppimisen taitojen vahvistaminen (suomen kieli, ammattisanasto, yhteiskunnassa tarvittava osaaminen) suomen kielen opiskelu ja kielitaidon parantaminen työssäoppimiseen valmentautuminen (työmaakäynnit) kahteen työelämäjaksoon osallistuminen (koulutussopimuksella) rakennusalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien tai osan suorittaminen arjen taitojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen sähköisen työnhaun taitojen päivittäminen ja työmarkkinatilannetta koskevien tietojen lisääminen työturvallisuuskortin ja tulityökortin suorittaminen Tutustu rakennusalan perustutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää arviolta 1,5 vuotta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista alan työpaikalla. Koulutuksen aikana osallistut kahteen työelämäjaksoon koulutussopimuksella. Lisäksi koulutus sisältää työmaakäyntejä.

Kysy lisää!

Koski Aki

Opettaja

+358 400 434 376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Sidibeh Lamin

Tuntiopettaja Päätoiminen

+358 401 744 425

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358 504 344 121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus täytä seuraavat tiedot: