Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haaveiletko työstä rakennusalalla?

Haaveiletko työstä, jossa pääset tekemään talonrunkoja, muuraamaan tai vaikkapa laatoittamaan? Oletko hakenut rakennusalan koulutukseen, mutta suomen kielen taitosi ei vielä riitä koko tutkinnon suorittamiseen?

Koulutuksen aikana vahvistat opiskeluvalmiuksiasi ja oppimistaitojasi muun muassa opiskelemalla tehostetusti suomen kieltä työelämälähtöisesti. Rakennusalan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat tai osia toiminnallisesti.

Koulutuksen sisältö

ammatilliseen koulutukseen orientoituminen ja työelämän perusvalmiudet oppimisen taitojen vahvistaminen (suomen kieli, ammattisanasto, yhteiskunnassa tarvittava osaaminen) suomen kielen opiskelu ja kielitaidon parantaminen työssäoppimiseen valmentautuminen (työmaakäynnit) kahteen työelämäjaksoon osallistuminen (koulutussopimuksella) rakennusalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien tai osan suorittaminen arjen taitojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen sähköisen työnhaun taitojen päivittäminen ja työmarkkinatilannetta koskevien tietojen lisääminen työturvallisuuskortin ja tulityökortin suorittaminen Tutustu rakennusalan perustutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää arviolta 1,5 vuotta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista alan työpaikalla. Koulutuksen aikana osallistut kahteen työelämäjaksoon koulutussopimuksella. Lisäksi koulutus sisältää työmaakäyntejä.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Koski Aki

Opettaja

+358400434376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Sidibeh Lamin

Tuntiopettaja päätoiminen

+358401744425

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu