AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Idrottsinstruktör (YH) | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Idrottsinstruktör (YH) | dagstudier

Arcadas utbildning till idrottsinstruktör ger dig de mest mångsidiga studiemöjligheterna inom idrott på högskolenivå på svenska i Finland. Fysisk aktivitet, träning och idrottens inverkan på hälsa och välmående ligger i fokus under dina studier. Här lär du dig uppmuntra människor i alla åldrar till att röra på sig, må bättre och välja en hälsosam livsstil.

Du får en bred baskunskap i hälsofrämjande arbete och lär dig förstå vilka faktorer som påverkar hälsan på individ-, grupp- och samhällsnivå.

Som idrottsinstruktör jobbar du i nära kontakt med människor i olika åldrar och med varierande bakgrund, men med samma mål: att se till att alla har möjlighet till en fysiskt aktiv vardag. Mental träning, coachning, och hur man motiverar och sporrar är viktiga kunskaper som du får öva på både i din egen studentgrupp och tillsammans med verkliga klienter.

På Arcada studerar du i en toppmodern miljö. I den nya idrottshallen finns gymnastiksal, konditionssal och testlabb och en stor del av den praktiska undervisningen sker där. Därtill erbjuder våra inlärnings- och simuleringsrum möjlighet att utveckla dina digitala kompetenser så att du i framtiden kan jobba med digitala hjälpmedel och hälsoteknologi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Idrottsinstruktör (YH)

Liikunnanohjaaja (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu