AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | energi- och miljöteknik | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Ingenjör (YH) | energi- och miljöteknik | dagstudier

Ingenjörer med kunnande i energi- och miljöfrågor behövs för att leda utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Kom med och skapa de lösningar som gör världen till en bättre plats!

På Arcada får du kompetens att arbeta som energiexpert för att kunna skapa hållbara och digitala lösningar för framtidens klimatneutrala samhälle. Du kan specialisera dig inom en av våra tre profiler: elteknikoch förnybar energi, digitala system och automationsteknik eller smarta energisystem.

I framtiden behöver ingenjörer kunna planera funktioner både material- och resurseffektivt och samtidigt beakta aspekter som berör cirkulär ekonomi och digitalisering. Energitekniska helhetslösningar kräver ett brett kunnande inom energiteknik, miljöteknik och digitala system.

Arcadas energilaboratorium ger dig som teknikstudent möjlighet att jobba med innovationer i en verklighetstrogen miljö. I labbet kan du bland annat testa och analysera hur olika material absorberar och reflekterar solstrålning, utföra energimätningar och testa elmotorers funktionalitet. Vårt nya automationslaboratorium som ger dig praktiska kunskaper inom automationsteknik och smarta lösningar. Tillsammans med aktörerna i branschen utvecklar samt uppdaterar vi kontinuerligt våra laboratorier med ny teknik – allt för att förbereda dig på bästa möjliga vis inför din kommande karriär!

Utbildningen i Energi- och miljöteknik är svenskspråkig, men var uppmärksam på att många kurser hålls på engelska. Den internationella studiemiljön på Arcada och dina studie- och praktikmöjligheter här hemma och utomlands förbereder dig även för en internationell karriär. En del av studierna är gemensamma med studenter från Materialteknik och hållbarhet och Mechanical and Sustainable Engineering, vilket gör gruppen dynamisk och mångkulturell.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensama ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH)

Insinööri (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu