🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | materialteknik och hållbarhet | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Ingenjör (YH) | materialteknik och hållbarhet | dagstudier

Är du nyfiken på hållbar produktutveckling? Vill du lära dig hur man designar, utvecklar och analyserar smarta produkter? Denna utbildning ger dig kompetens att arbeta som ingenjör med fokus på hållbara och digitala lösningar för ett klimatneutralt samhälle.

Utbildningen i materialteknik och hållbarhet har ett tydligt fokus - hållbara material och ingenjörsdesign. I framtiden behövs det ingenjörer som kan designa, utveckla och analysera produkter och material på ett nytänkande och hållbart sätt.

Som student på Arcada övar du dig i vårt produktionslaboratorium. Med hjälp av våra moderna maskiner lär du dig hela processen från materialkunnande och produktplanering till framställning av produkter. Du lär dig även beakta säkerhet och etiska frågor under planerings- och produktionsprocessen. Studierna präglas av en nära kontakt med dina lärare, och genom personlig handledning utvecklar du de kompetenser du behöver i ditt framtida yrke.

Utbildningen samarbetar tätt med det engelskspråkiga parallellprogrammet Mechanical and Sustainable Engineering. Den mångkulturella studiemiljön ger dig möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med internationella studenter. Du kommer att avlägga en stor del av dina studier på engelska, vilket även förbereder dig för en internationell karriär.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH)

Insinööri (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu