✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus

Työskenteletkö hoiva-avustajana ilman alan koulutusta?
Suorittamalla koulutuksen vankistat osaamistasi ja pätevöidyt hoiva-avustajaksi.

Sosiaali- ja terveysalalla on paljon työpaikkoja ja mielenkiintoisia tehtäviä. Jos tykkäät tehdä työtä ihmisten kanssa, olet sosiaalinen, kekseliäs ja ryhmätyötaitoinen voisi tuleva tittelisi olla hoiva-avustaja. Hae koulutukseen!

Hoiva-avustajakoulutus on startti sosiaali- ja terveysalalle. Koulutuksen aikana suoritat kaksi tutkinnon osaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, lähihoitaja. Mikäli tulevaisuudessa haluat, voit hyödyntää aiemmat opintosi ja suorittaa lähihoitajan koko tutkinnon. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitaja suoritettuasi voit hakeutua eteenpäin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Työsi hoiva-avustajana sisältää ikääntyneiden tai vammaisten avustamista päivittäisissä toiminnoissa, mm. ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa, siivoamisessa, asioiden ja kodin hoitamisessa. Hoiva-avustajana teet työtä avustavissa tehtävissä palvelu- tai senioritaloissa, hoivakodeissa tai ryhmäkodeissa. Työpaikkasi voi olla myös asiakkaiden omissa kodeissa. Tuet ja osallistat asiakkaita toimintakyvyn ylläpitämiseen esimerkiksi ulkoilu- ja keskusteluseurana ja toteutat yhdessä työryhmän kanssa liikunta-, askartelu-, musiikki- tai pelitoimintaa.

Kenelle?

Hoiva-avustajakoulutus on tarkoitettu sinulle jos työ ikääntyneiden tai vammaisten parissa kiinnostaa. Olet alalle soveltuva, motivoitunut kehittämään itseäsi ja suomen kielen taitosi on riittävä opintoihin.

Käytännön toteutus

Ennen opintojen aloitusta sinulle tehdään henkilökohtainen suunnitelma jossa kartoitetaan aiemmin hankkimaasi osaamista.
Teoriaopetusta on keskimäärin n. yhtenä arkipäivänä viikossa. Tämä toteutetaan joko verkossa tai lähiopetuksena Porvoossa, Helsingissä tai Vantaalla. Koulutukseen sisältyy lisäksi oppimistehtäviä ja projekteja työpaikalla.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hoiva-avustaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimus täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)