Ammattitutkinnot

Lentomatkailun asiakaspalvelu- ja turvallisuusosaaja | Matkailupalvelujen ammattitutk...

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lentomatkailun asiakaspalvelu- ja turvallisuusosaaja | Matkailupalvelujen ammattitutk...

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon osatutkinto sopii mainiosti sinulle, joka työskentelet jo lentoalalla matkustamon työtehtävissä. 

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet lentokoneen matkustamossa, haluat kehittää osaamistasi ja saada olemassa oleva osaamisesi näkyville osatutkintotodistuksella

Käytännön toteutus

Koulutus on monimuotoista ja opetus suomen kielellä. Koulutus toteutetaan oppisopimuksella omassa työssäsi tai työsi ohella omaehtoisena koulutuksena henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Alan työpaikka on edellytys koulutuksen suorittamiselle. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lentomatkailun asiakaspalvelu- ja turvallisuusosaaja | Matkailupalvelujen ammattitutk..., voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lentomatkailun asiakaspalvelu- ja turvallisuusosaaja | Matkailupalvelujen ammattitutk...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu