🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sosionomi (AMK) | monimuotototeutus

Sosionomi on sosiaalialan monipuolinen osaaja, joka tukee ihmisten hyvinvointia, sosiaalista turvallisuutta ja arjessa selviytymistä. Centria-ammattikorkeakoulun sosionomikoulutus antaa monipuoliset asiakastyövalmiudet varhaiskasvatuksen, perhetyön, nuorten, aikuisten ja vanhustyön alueilla. Jos pidät ihmisläheisestä työstä, uskallat ottaa vastuuta ja olet aloitteellinen, tämä koulutus sopii juuri sinulle.

Centrian sosionomiopinnoissa perehdytään varhaiskasvatuksen, sosiaaliohjauksen, perhetyön ja lähijohtamisen osaamiseen. Opintojen aikana sinulle tulevat tutuksi muun muassa ihmisen hyvinvointi, toimintakyky ja osallisuus sekä sosiaalialan palvelujärjestelmä. Perehdymme opintojen aikana myös etiikkaan sekä asiakastyön, ryhmätyön ja projektityön menetelmiin. Opinnot sisältävät myös kehittämiseen ja johtamiseen sekä tutkimus- ja kehittämismenetelmiin liittyviä opintojaksoja. Sosionomiopinnoissa yhdistyvät tiiviisti teoria ja käytäntö. Opetuksessa korostuvat myös vuorovaikutustaidot, joita tarvitaan sosionomin työssä. Luento-opetuksen lisäksi pääset osallistumaan työelämälähtöisiin projekteihin. Opintoihin kuuluu myös itsenäistä työskentelyä ja ryhmätöitä. Osa opiskelusta toteutetaan verkossa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Kokkola
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Ylivieska
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu