Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Vapaaehtoistyö | Ghana

GoXplore Finland
Yhteenveto
Vähintään 3 viikkoa
englanti
Joustavasti ympäri vuoden
   
Lähiopetus
Ghana
Kielimatkat

Vapaaehtoistyö | Ghana

Vapaaehtoistyö | Ghana

Vapaaehtoistyö | Ghana

Haluatko lähteä muutamaksi viikoksi tai kuukaudeksi vapaaehtoiseksi opettamaan lapsia ja järjestämään heille aktiviteetteja Ghanassa? Auta yhteisöissä, joissa on lapsia ja nuoria, joilla on toimintahäiriöitä. Voit myös työskennellä erilaisten tiedostuskampanjoiden parissa tai vaikkapa sairaaloissa.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi tulet oppimaan myös Ghanan kulttuurista. Pääset seuraamaan läheltä paikallisten ihmisten elämää, kun asut paikallisessa perheessä. Vaihtoehtoisesti voit valita vapaaehtoisten asuntolan ja asut muiden ympäri maailmaa tulevien vapaaehtoisten kanssa. Ghanan virallinen kieli on englanti, lisäksi maassa on monia muita afrikkalaisia kieliä, jotka vaihtelevat eri puolilla maata.

Projektit

Tarjolla on paljon haastavia ja koulutuksellisia projekteja, joissa opit valtavasti itsestäsi, mutta myös samalla autat muita, jotka todella tarvitsevat apua. Omasta taustastasi riippumatta, voit osallistua erilaisiin projekteihin. Henkilöitä, joilla ehkä jo on alan koulutusta ja kokemusta, arvostetaan valtavasti. Tärkeintä on auttamisen halu ja jokaiselle tarjotaan tehtäviä aina oman taustansa perusteella.

Matkasi Ghanassa alkaa aina tutustumispäivillä ennen itse vapaaehtoisprojektia, valitsitpa sitten minkä projektin tahansa. Tutustumispäivät ovat hyvä tilaisuus oppia enemmän Ghanasta ja maan kulttuurista, perinteistä ja kielestä. Opit paremmin ymmärtää ihmisiä ja heidän kulttuuriaan. Alkupäivät ovat siis ensimmäinen askel kohti turvallista oleskelua uudessa maassa ja kulttuurissa. 

Työajat vaihtelevat eri projektien välillä. Päivän aikana sinulla on aina kunnon tauko ja sen pituus vaihtelee projektista riippuen. Riippumatta omasta projekteista työskentelet (tavallisesti) maanantaista perjantaihin. Eri ohjelmien puitteissa on monia erilaisia projekteja, joihin voit sijoittua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vapaaehtoistyö | Ghana, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tähän ohjelmaan osallistuaksesi, sinun tulisi olla täysi-ikäinen eli täyttänyt 18 vuotta. Olet avoin, luotettava, joustava ja positiivisella asenteella liikkellä. Englannin kielen taitosi on hyvä. Kaikilta, jotka ottavat osaa GoXploren vapaaehtoisprojekteihin, vaaditaan rikostaustaote, joka haetaan poliisilta englanniksi. Rikostaustaote ei saa olla 3kk vanhempi.

Aloituspäiviä projektiin on läpi vuoden.

Kustannukset

Hinnat

 • 2 viikkoa 900 euroa
 • 3 viikkoa 970 euroa
 • 4 viikkoa 1150 euroa
 • 5 viikkoa 1050 euroa
 • 6 viikkoa 1320 euroa
 • 8 viikkoa 1460 euroa
 • 10 viikkoa 1590 euroa
 • 12 viikkoa 1720 euroa

(Hinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti)

  Mitä osallistumismaksuun kuuluu?

  • Tarkka projektiin sijoitus, selvillä jo ennen lähtöä
  • Viisumi, jonka GoXplore hakee e sinulle etukäteen
  • Käytännön tietoa matkasta ennen lähtöä, jotta olet hyvin varautunut tulevaan seikkailuusi
  • Lentokenttäkuljetukset saapuessa Ghanaan ja lähtiessä takaisin
  • 5 tutustumispäivää: sisältäen aamiaisen, päivällisen ja majoituksen (projektit alle 4 vkoa pitävät sisällään 2 tutustumispäivää)
  • Yhteistyökumppanin apu ja tuki paikan päällä koko oleskelusi ajan Ghanassa
  • Ruokailut ja majoitus koko oleskelusi ajan (2 ateriaa arkisin ja 3 viikonloppuisin)
  • Kuljetus Accrasta itse valitsemaasi projektiin, Huom! Kuljetukset takaisin Accraan ennen kotiin lähtöä varataan erikseen.

  Viisumi

  Viisumin hinta kuuluu Ghanan ohjelmaan. GoXplorella hakee viisumia sinulle. Viisumi voi alkuun olla voimassa vain 30 päivää, mutta voit tarvittaessa pidentää sen kestoa paikan päällä, jos projektiaikasi on pidempi. Yhteistyökumppanit paikan päällä auttaavat sinua. Viisumia voidaan hakea 3kk ennen lähtöä ja on voimassa 3kk myöntämispäivästä.

  Jos olet Ghanassa yli 3kk, täytyy sinun hankkia itsellesi ID-kortti (non citizen Ghana card), joka maksaa noin 120 USD. Varaa mukaan kaksi passikuvaa korttia varten. Huolehdi myös hyvissä ajoin, että passisi on voimassa 6kk vielä kotiin paluun jälkeen.

  Jotta sinulle voidaan myöntää viisumi Ghanaan, sinulla on oltava voimassa oleva keltakuumerokote. Pyydä rokotuksestasi todistus englanniksi ja lähetä tästä kopio GoXplorelle, joka liittää sen viisumihakemuksesi. On myös tärkeää, että tuo rokote on kirjattu rokotekorttiisi, joka tulee olla mukana rajalla, kun saavut maahan.

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää GoXploresta? Täytä yhteystietosi, niin he ottavat sinuun yhteyttä.

  GoXplore Finland

  GoXplore Finland

  GoXplore Finland

  Kiinnostaako työskentelyjakso ulkomailla? Haluatko kokea, miltä vapaaehtoistyö Afrikan eläimiä hoitaen tuntuu? Entä onko vuosi australialaisella farmilla seuraava määränpääsi?  GoXplore Finland tarjoaa erilaisia työskentelymatkapaketteja maailman eri kolkkiin. Tavoitteena on tarjota pohjoismaalaisille mahdollisuus työskennellä eri kulttuureissa ja tutustua samalla uusiin ihmisiin, kieliin ja tapoihin...


  Lue lisää oppilaitoksesta GoXplore Finland ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  GoXplore Finland

  Pieni Roobertinkatu 9
  00130 Helsinki

   Näytä puhelinnumero
  www.goxplore.fi


  Arvoinnit
  Vapaaehtoistyö | Ghana ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä: