Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5 vuotta
Kevät
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus

Erityisopettajankoulutus on 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutuksen jatkokoulutus, joka antaa sinulle kelpoisuuden toimia erityisopetuksen tehtävissä ammatillisessa koulutuksessa. Voit suorittaa opinnot n. 1–1,5 vuodessa työn ohessa. Opinnot koostuvat muun muassa oppimistehtävien tekemisestä, pienryhmä- ja verkkotyöskentelystä sekä opetus- ja ohjausharjoittelusta. Koulutuksessa perehdytään erityisopetuksen laajaan kenttään huomioiden alueellinen monikulttuurisuus ja erityisyys.

Koulutuksen sisältö

Ammatillisen erityisopettajan osaamisen keskiössä ovat jatkuvan oppimisen taidot, oppimisen edistäminen ja tukeminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Osaamisalueisiin kuuluvat myös oppimisympäristöjen ja opetusmenetelmien kehittäminen sekä työllistymisen tukeminen.

Ammatillinen erityisopettaja osaa tunnistaa myös ammatilliseen kasvuun ja toimintaan liittyvät erityispedagogiset kysymykset. Tunnistat erilaisia oppimisvalmiuksia ja erityisen tuen tarpeita sekä sekä osaat luoda yksilöllisiä, vaihtoehtoisia ratkaisuja ja tavoitteita oppimiseen.

Koulutus antaa hyviä valmiuksia toimia myös muun muassa erilaisten sidosryhmien henkilöstökoulutuksessa ja asiantuntijatehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Opinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä. Voit opiskella työn ohessa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti ja valmistua joustavasti 12–18 kuukaudessa.

Opinnoissa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opiskelu, vertaisryhmissä työskentely, itsenäisesti suoritettavat tehtävät ja ryhmätehtävät. Opetus- ja ohjausharjoittelussa osaamista päästään kehittämään käytännössä. Harjoittelun voi suorittaa yhtäjaksoisesti tai useana erillisenä opetustuntina. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee olla ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus ja vähintään viiden kuukauden opetus- tai ohjauskokemus ammatillisesta oppilaitoksesta tai ammattikorkeakoulusta.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen erityisopettajakoulutuksen opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: