AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Ei arviointeja

Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia, paikassa Helsinki
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi suorittaa ammatillisen erityisopettajan koulutuksen. Ammatillinen erityisopettajankoulutus on ammatillisessa koulutuksessa toimiville opettajille tarkoitettu erityispedagogisiin tehtäviin valmentava koulutusohjelma.

Valmistuttuasi voit toimia ammatillisten erityisoppilaitosten ja oppilaitosten sekä aikuisoppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen erityisopetus- tai asiantuntijatehtävissä. Olet myös oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmE.

Koulutuksen sisältö

Ammatillisen erityisopettajan osaamisen keskiössä ovat jatkuvan oppimisen taidot, oppimisen edistäminen ja tukeminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Osaamisalueisiin kuuluvat myös oppimisympäristöjen ja opetusmenetelmien kehittäminen sekä työllistymisen tukeminen.

Ammatillinen erityisopettaja osaa tunnistaa myös ammatilliseen kasvuun ja toimintaan liittyvät erityispedagogiset kysymykset. Tunnistat erilaisia oppimisvalmiuksia ja erityisen tuen tarpeita sekä sekä osaat luoda yksilöllisiä, vaihtoehtoisia ratkaisuja ja tavoitteita oppimiseen.

Koulutus antaa käytännön valmiuksia toimia myös erilaisten sidosryhmien koulutuksessa ja asiantuntijatehtävissa.

Koulutuksen toteutus

 Opinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä. Voit opiskella työn ohessa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman mukaisesti ja valmistua joustavasti 12–18 kuukaudessa.

Opinnoissa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opiskelu, vertaisryhmissä työskentely, itsenäisesti suoritettavat tehtävät ja ryhmätehtävät. Opetus- ja ohjausharjoittelussa osaamista päästään kehittämään käytännössä. Opetusharjoittelussa osaamista kehitetään erilaisissa käytännön tilanteissa ja oppimisympäristöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee olla ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus ja vähintään viiden kuukauden opetus- tai ohjauskokemus ammatillisesta oppilaitoksesta tai ammattikorkeakoulusta.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen erityisopettajakoulutuksen opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen erityisopettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Haaga-Helia
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...

Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu