Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Journalismin koulutus | medianomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
4 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Journalismin koulutus | medianomi | päivätoteutus

Haaga-Helian journalismikoulutuksessa opiskelija saavuttaa toimittajan ammattipätevyyden. Yhteiskunnan murroksen myötä medialla ja laadukkaalla journalismilla on entistä merkittävämpi rooli ilmiöiden havainnoijana ja tulkitsijana. Journalismikoulutuksestamme valmistuttuasi osaat työskennellä monikanavaisesti, tunnet mediakentän ja omaat valmiudet toimia myös kansainvälisessä ympäristössä.

Oppiminen on käytännönläheistä. Erilaisissa yhteisöissä ja työryhmissä toimiminen on journalistin ydinosaamista. Siksi opiskelijat työskentelevät opintojen aikana vaihtelevissa ja erikokoisissa ryhmissä harjoitustoimituksessa sekä erilaisissa työelämäprojekteissa.

Opintoihin sisältyy käytännön harjoituksia, ohjattuja työelämän toimeksiantoja, luentoja ja kirjallisuutta, etätehtäviä, verkko-opintoja sekä aktiivista ja analyyttistä median seurantaa. Opettajat toimivat oppimisen ohjaajina yhteistyössä: oppisisältöjen integroinnilla tuetaan moniammatillisuutta ja teoriatietojen hyödyntämistä ja soveltamista käytännön tilanteisiin.  

Koulutuksesta valmistuneet ovat sijoittuneet hyvin työelämään. He toimivat pääasiassa toimittajina eri tiedotusvälineissä, mutta myös muissa viestinnän tehtävissä.  Opiskelijoita rohkaistaan tarjoamaan juttujaan eri medioihin jo opiskeluaikana ja näin tuetaan heidän valmiuksiaan myydä osaamistaan. Journalismin koulutuksesta valmistuneiden esimerkkinimikkeitä ovat toimittaja, tiedottaja ja viestinnän asiantuntija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Journalismin koulutus | medianomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Medianomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Journalismin koulutus | medianomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3

Perustuu 1 arviointiin

Aino
Haaga-Helian medianomikoulutuksessa ehdottomia plussia on asiantuntevat opettajat ja monipuoliset kurssit. Kursseja on uutiskirjoittamisesta pitkien aikakauslehtijuttujen kirjoittamiseen, toimitusviikkoon, valokuvaukseen sekä tv- ja videotyöhön. Pääsin opintojen aikana tekemään yhteistyötä monien alan johtavien mediatalojen kanssa erilaisilla pr...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Journalismin koulutus | medianomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: