🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
3,0 (1 Arvioinnit)

Hoitotyön koulutus | sairaanhoitaja | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna (+2 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hoitotyön koulutus | sairaanhoitaja | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus HAMK

Sairaanhoitaja (AMK) on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, jonka laajuus on 210 opintopistettä. Sairaanhoitajana tehtäväsi on auttaa, hoitaa, tukea ja ohjata yksilöitä, perheitä, ryhmiä ja yhteisöjä erilaisissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Hoitotyön asiantuntijuuteen kuuluu vahvasti jatkuva osaamisen ylläpito sekä hoitotyön kehittäminen. Valmistuttuasi sairaanhoitajaksi toimit ihmis- ja käytännönläheisessä ammatissa, jossa on erinomainen työllisyystilanne niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Koulutuksen sisältö

Sairaanhoitajaopiskelijana opintoihisi kuuluvat yleiset sairaanhoitajan opinnot, harjoitteluita työelämässä sekä opinnäytetyö. Näiden lisäksi täydennät osaamistasi vielä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan syventävien opintojen parissa.

Opinnoissasi aihealueet vaihtelevat monipuolisesti: pääset perehtymään esimerkiksi kirurgiseen hoitotyöhön, mielenterveystyöhön, päihdetyöhön sekä terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen eri ikäisten asiakkaiden ja potilaiden parissa. Osa opinnoista on mahdollista suorittaa kansainvälisesti toteutettavissa opintokokonaisuuksissa ja opiskelijavaihtona kansainvälisissä yhteistyöoppilaitoksissa.

Voit syventää osaamistasi valitsemalla opintoja esimerkiksi koulutuksemme bravuureista: intraoperatiivinen hoitotyö, akuutti ja kiireetön hoitotyö avohuollon ja erikoissairaanhoidon erilaisissa toimintaympäristössä, lastenhoitotyöhön tai mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Voit valita opintoja myös koko HAMKin monialaisesta tarjonnasta kuitenkin niin, että valinnat palvelevat oman alasi osaamistarpeita.

Työelämässä

Sairaanhoitajana voit työskennellä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Voit toimia myös asiantuntijana esimerkiksi kliinisessä hoitotyössä sekä suunnittelu-, kehittämis- ja koulutustehtävissä.
Koulutuksella saat EU-direktiivien mukaisen sairaanhoitajan pätevyyden, mikä tarkoittaa sitä, että koulutuksen myötä voit hakea töihin myös ulkomaille. Lisäksi yritteliäs asenne on tärkeä osa koulutustamme, joten valmistuttuasi voit toimia myös yrittäjänä.

Alalla työskentely vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja HAMKilla on tarjota sinulle laajasti mahdollisuuksia myös jatkossa. Valmistuttuasi löydät meiltä esimerkiksi haavahoidon, sairaanhoitajan vastaanottotoiminnan ja palliatiivisen hoidon asiantuntijan erikoistumiskoulutuksen. Sairaanhoitajan tutkinto antaa pätevyyden hakea myös YAMK-tutkintoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoitotyön koulutus | sairaanhoitaja | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Forssa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (3.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Valkeakoski
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoitotyön koulutus | sairaanhoitaja | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 3

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
3/5
Maarit
21 huhti 2015
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu