🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitajakoulutus | muuntokoulutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Terveydenhoitajakoulutus | muuntokoulutus

Terveydenhoitajakoulutus

Hei sairaanhoitaja (amk), kätilö (amk) tai ensihoitaja (amk)! Haaveiletko työstä esimerkiksi neuvolassa, koulu- tai opiskeluterveydessä tai työterveydessä? Hae terveydenhoitajan muuntokoulutukseen ja tee haaveistasi totta. Terveydenhoitajan muuntokoulutus mahdollistaa sinulle toivomasi urakehityksen ja avaa uusia mahdollisuuksia työpolullesi.

Koulutuksen sisältö

Terveydenhoitajatutkinnon osaaminen rakennetaan sairaanhoitaja (amk) -tutkintosi päälle. Terveydenhoitajan ammatilliset osaamisalueet ovat: terveyttä edistävä terveydenhoitajatyö, yksilön, perheen ja yhteisön asiakaslähtöinen terveydenhoitajatyö, terveellisen ja turvallisen ympäristön edistäminen, yhteiskunnallinen terveydenhoitajatyö, sekä terveydenhoitajatyön johtaminen ja kehittäminen. Edellä mainitut terveydenhoitajan osaamisalueet kehittyvät ja syventyvät koko koulutuksen ajan. Opintojen aikana teet omaa urasuunnitelmaasi, jota tukee kokemukset työelämästä sekä opintojen aikana toteutuva uraohjaus.

Terveydenhoitajakoulutuksen laajuus on 240 op, josta muuntokoulutuksessa hyväksi luetaan sairaanhoitajan ydinosaamisen osuus (180 op) – opiskelet siis koulutuksen aikana terveydenhoitajan ammatilliset opinnot, joiden laajuus on 60 op. Harjoittelua opinnoissa on yhteensä 25 op, mikä tarkoittaa yhteensä 16 viikon harjoittelua neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä työikäisten terveydenhuollossa. Opinnot koostuvat 15 op moduuleista.

Opintoihin sisältyy terveydenhoitajatyön kehittämistehtävä 5 op, jonka tavoitteena on kehittää terveydenhoitajatyötä yhteistyössä työelämän kanssa.

Työelämässä

Terveydenhoitajan muuntokoulutus mahdollistaa sinulle toivomasi urakehityksen ja avaa uusia mahdollisuuksia työpolullesi. Terveydenhoitajan työnä on yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyden edistäminen sekä terveysriskien ja sairauksien ehkäiseminen varhaisella puuttumisella. Lisäksi terveydenhoitaja osallistuu terveyttä edistävän ympäristön suunnittelu- ja kehittämistyöhön. Terveydenhoitajan työssä tärkeää on terveyden tasa-arvon lisääminen ja yhteiskunnallisen eriarvoisuuden vähentäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajakoulutus | muuntokoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | muuntokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu