🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriohjelma

Helsingin yliopisto, paikassa Helsinki
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriohjelma

Kiinnostaako sinua englannin kieli tai englanninkielinen kirjallisuus? Haluatko tulevaisuudessa työskennellä opetuksen, tutkimuksen, viestinnän tai kulttuurin parissa?

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriohjelmassa syvennät asiantuntemustasi aihepiireissä, joita usein opetetaan omina opinto-ohjelminaan, eli englannin kielessä ja kielitieteessä, englanninkielisessä kirjallisuudessa ja englannin kielen opetuksessa.

Opiskelu innostavassa ilmapiirissä etevien tutkijoiden ja opettajien seurassa edesauttaa sinua kehittämään työelämässä hyödyllisiä esiintymis- ja projektinhallintataitoja sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmän jäsenenä.

Filosofian maisterin tutkinto englannin kielessä ja kirjallisuudessa antaa valmiudet toimia monissa erilaisissa tehtävissä, ja ohjelmasta valmistuneet ovat sijoittuneet hyvin työelämään. Jos suoritat englannin opintojen lisäksi opettajilta vaaditut pedagogiset opinnot, saat pätevyyden toimia kielten opettajana. Työtehtäviä löytyy myös media- ja julkaisualalta, liiketoiminnasta ja kansainvälisistä järjestöistä, joissa tarvitaan kielitaitoa. Englantia käytetään maailmanlaajuisesti tieteessä, kulttuurissa, liiketoiminnassa ja turismissa, minkä vuoksi englannin kielen osaajia tarvitaan kaikilla näillä aloilla.

Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriohjelmaan hyväksytyt opiskelijat eivät voi hakea tutkinnonsuoritusaikana opettajan pedagogisiin opintoihin. Opinto-oikeutta on kuitenkin mahdollista hakea maisterintutkinnon valmistuttua (ns. erilliset opinnot).

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Haku maisterikoulutukseen, englanninkieliset ja monikieliset maisteriohjelmat.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Helsingin yliopisto
Fabianinkatu 33
00014 Helsinki

Helsingin yliopisto 

Helsingin yliopisto on Suomen vanhin ja koulutustarjonnaltaan monipuolisin tiedekorkeakoulu, joka on perustettu vuonna 1640. Helsingin yliopisto tarjoaa yhteensä 31 kandi- ja 33 maisteriohjelmaa, joiden opetus on joko kokonaan suomeksi ja/tai ruotsiksi. Lisäksi voit opiskella englanninkielisessä kandiohjelmassa, Bachelor's Programme in Science....

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu