Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelma

Helsingin yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Video

Kiinnostaako sinua ympäristö- ja luonnonvarakysymykset, elintarvike- ja maatalousala tai kuluttajakäyttäytyminen? Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa opiskellaan soveltavaa taloustiedettä.

Helsingin yliopisto

Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelma

Oletko kiinnostunut ympäristö- ja luonnonvarakysymyksistä, elintarviketalouden toimijoista, maatalouden kehittämisestä tai esimerkiksi kuluttajakäyttäytymisestä? Haluaisitko perehtyä taloustieteisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen? Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa opiskellaan soveltavaa taloustiedettä, jossa liiketaloustieteen ja taloustieteen malleja ja menetelmiä sovelletaan valitun tieteenalan teemoihin.

Ohjelmasta valmistuu ympäristö-, maatalous-, elintarvike- ja kulutusteemoihin erikoistuneita taloustieteilijöitä työmarkkinoille ja samalla aukeaa polku maisteriopintoihin.

Opiskelu ympäristö- ja elintarviketalouden ohjelmassa

Monialaisen koulutuksen teemoja ovat muun muassa kestävä ja kilpailukykyinen ruuantuotanto, kulutus ja ilmastonmuutos ja maaseudun elinvoimaisuus. Ainutlaatuisen kandidaattiohjelmasta tekee se, että saat taloustieteiden perustan lisäksi vahvan osaamisen ruokaan ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin.

Kandiohjelman parissa sinusta kasvaa laajanäkemyksinen tulevaisuuden asiantuntija ja olet valmis ratkomaan aikamme haastavimpia ongelmia. Tältä pohjalta voit tulevaisuudessa toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä yksityisellä sektorilla kuten yrityksissä, tutkimuslaitoksissa tai järjestöissä tai julkisella sektorilla kuten kunnan tai valtion palveluksessa. 

Kestävän elintarvike- ja ympäristötalouden ammattilaisia tarvitaan yhä enemmän ja työllisyysnäkymät alallamme ovat valoisat. Ruoka ja ympäristö tarjoavat aina haasteita, töitä ja tutkittavaa, oli näkökulmana sitten alkutuotanto, johtaminen, kulutus tai talouspolitiikka. Tämä kandiohjelma antaa sinulle valmiudet sekä akateemiselle että käytännönläheiselle uralle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti ja maisteri tai Elintarviketieteiden kandidaatti ja maisteri

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto – opiskele maailman parhaaksi

"Yhtenä maailman johtavista monitieteisistä yliopistoista uskomme ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Tavoitteemme on tuottaa ja jakaa tietoa, joka auttaa ratkaisemaan meitä kaikkia koskettavia maailmanlaajuisia haasteita. Olemme edelläkävijöitä esimerkiksi ilmastotutkimuksessa ja maailman kärkeä syöpähoitojen mekanismien ymmärtämisessä."...


Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin yliopisto

Arvoinnit
Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: