Pelisuunnittelu

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
17.8.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Kansanopistot
Pelisuunnittelun opinnot

Pelisuunnittelu

HEOn Pelisuunnittelun opinnot keskittyvät pelien ideointiin, prototyyppien toteuttamiseen sekä tiimityöskentelyn ja kommunikoinnin kehittämiseen. Kyseessä on kattava ja monipuolinen yleiskatsaus pelien eri osa-alueisiin grafiikasta koodiin.

Tavoitteena on käytännön valmiuksien kehittäminen ja ymmärrys pelialasta sekä erilaisista markkinoilla olevista peleistä. Lukuvuoden aikana opiskelijalle tulee tutuksi pelin kehittämisen työnkulku, tekniset työkalut ja alan ammattikäsitteistö.

Pelisuunnittelun opintojen sisältö

Pelisuunnittelun keskeisiä opetus sisältöjä ovat

  • ohjelmointi,
  • 3D mallintaminen,
  • mekaniikka,
  • tasosuunnittelu,
  • konseptointi ja
  • 2D peligrafiikka.

Lisäksi lukuvuoden ohjelma sisältää hahmosuunnittelua, pelien psykologiaa, tarinankerrontaa, projektinhallintaa, musiikkin käyttöä peleissä ja mediatekniikkaa.

Lukuvuoden aikana tutustutaan eri pelialan tekijöihin, yhteisöihin ja tapahtumiin mm. IGDA Catherings, Pocket Gamer Conference, Global Game Jam ja Games Factory. Lisäksi vieraillaan pelistudioissa.

Opintojen toteutus

Opetus HEOssa on käytännöllistä. Kurssit koostuvat teoriasta, käytännöstä, harjoitustöistä ja palautekeskusteluista. Opiskelu on työpajatyyppistä käytännön tekemistä ja tekemällä oppimista, jota tuetaan ytimekkäillä luennoilla.

Pelisuunnittelun opinnot tarjoavat kattavat perustaidot nimenomaan pelialan jatko-opintoja varten. Hakijoilta edellytetään ATK-​taitojen perusteiden hallintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pelisuunnittelu, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Lukuvuoden hinta on 3550 € (sis. 160 €:n kirjautumismaksun). Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut.Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelisuunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Pelisuunnittelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pelisuunnittelu täytä seuraavat tiedot: