Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulttuurituottaja | YAMK

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 vuosi
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Ei mukana
   
Lähiopetus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kulttuurituottaja | YAMK

Tavoite

Kulttuurituottaja (ylempi AMK) koulutus on suunnattu luovalla sektorilla tuotannollisissa tehtävissä toimivalle kulttuurituotannon ammattilaiselle, joka haluaa syventää ja laajentaa osaamistaan ja parantaa oman toiminta-alueensa kehittämistaitoja. Tutkinto antaa valmiuksia toimia kehittämis-, asiantuntija- ja johtamistehtävissä. Työelämän muutokset huomioidaan opintosisällöissä esimerkiksi kytkemällä opiskelu korkeakoulun yhteistyössä työelämän kanssa tehtyihin hankkeisiin, opiskelijoiden työyhteisöihin ja niiden tarvitsemaan tutkimus- ja kehitystyöhön. Opinnäyte on luonteeltaan kehittämistehtävä ja sen laajuus on 30 op. Suoritettavan tutkinnon tuottama kelpoisuus vastaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä. Opiskelu on päätoimista, mutta opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Monimuotokoulutuksena toteutettavaan tutkintoon sisältyy 2–3 lähiopetuspäivää kuukaudessa. Tutkintoa suorittamaan valitaan 25 opiskelijaa. Tutkinnossa painotetaan kulttuurituottajan kykyä johtaa luovan alan yhteistoiminnallisia kehittämisprosesseja. Työelämän muutokset on otettu huomioon opintosisällöissä kytkemällä niiden sisällöt korkeakoulun yhteistyössä työelämän kanssa tehtäviin hankkeisiin, opiskelijoiden työyhteisöihin ja niiden tarvitsemaan tutkimukselliseen kehittämistyöhön. Tutkintoon sisältyy myös työskentelyä monialaisissa ympäristöissä, mitä tukee tutkinnon toteuttaminen osittain yhteistyössä Humakin yhteisöpedagogikoulutuksen (yamk) kanssa.

Opiskelija saa lukea hyväkseen tutkintoon kuuluvia opintoja muilla samantasoisilla opinnoilla, jos niiden sisällöt vastaavat tämän tutkinnon sisältöjä. Opiskelija saa ammattikorkeakoulun päätöksen mukaisesti lukea hyväkseen tutkintoon kuuluvia opintoja myös muulla tavoin osoitetulla osaamisella.

Sisältö

Tutkinnossa painotetaan kulttuurituottajan kykyä johtaa luovan alan yhteistoiminnallisia kehittämisprosesseja. Työelämän muutokset on otettu huomioon opintosisällöissä kytkemällä niiden sisällöt korkeakoulun yhteistyössä työelämän kanssa tehtäviin hankkeisiin, opiskelijoiden työyhteisöihin ja niiden tarvitsemaan tutkimukselliseen kehittämistyöhön. Tutkintoon sisältyy myös työskentelyä monialaisissa ympäristöissä, mitä tukee tutkinnon toteuttaminen osittain yhteistyössä Humakin yhteisöpedagogikoulutuksen (yamk) kanssa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Kulttuurituottaja (ylempi AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Toimipisteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.  Laajan verkkokoulutuksemme ansiosta tarjoamma tutkintoon johtavaa koulutusta käytönnössä kaikkialla Suomessa. Lähde: Opintopolku Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa esite ja lue lisää korkeakouluopinnoist...


Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilkantie 4
00400 Helsinki

Arvioinnit
Kulttuurituottaja | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.