Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestintä

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
2–3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestintä

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | audiovisuaalisen viestinnän osaamisala | mediapalvelujen toteuttaja

Ingmanedun media-alan opetus tarjoaa laajan läpileikkauksen viestintäalan eri osa-alueista. Opinnot antavat perustiedot- ja taidot audiovisuaalisesta viestintäalasta ja suuntautuvat digitaaliseen mediaan. Opiskelu kestää kahdesta kolmeen vuotta ja koostuu 180 osaamispisteestä. Opintojen ohessa on mahdollista suorittaa ylioppilastutkinto sekä yrittäjyysopintoja.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Audiovisuaalisen viestinnän opinnot antavat perustiedot ja –taidot audiovisuaalisesta viestintäalasta digitaaliseen mediaan suuntautuen. Opinnot sisältävät mm.

  • audiovisuaalisen viestinnän opintoja
  • www-julkaisemisen opintoja
  • media-alan perustaitojen opiskelua

Digitaalisen median opinnoissa opiskelijat perehtyvät graafisen- ja media-alan sovelluksiin sekä välineisiin. Teknisen osaamisen lisäksi opiskelussa hyödynnetään visuaalisia taitoja ja kulttuuritietoa. Opinnot ovat käytännönläheisiä ja usein ryhmätöitä, joita suoritetaan erilaisissa työelämälähtöisissä projekteissa.

Tutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Mitä media-alan ammattilainen tekee?

Tutkinnon suorittanut mediapalvelujen toteuttaja voi työskennellä monipuolisesti media-alan työtehtävissä esimerkiksi ohjelmisto-, kustannus- ja lehtitaloissa, tv-yhtiöissä sekä mainos- ja viestintätoimistoissa tai alan yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, mediapalvelujen toteuttaja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa, lähellä Kuopiota. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistoa ylläpitää Tohtori Matthias Ingmanin säätiö. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta. Tavoitteena on, että opiskelu Ingmanedussa on ainutlaatuinen, myönteinen kokemus jokaisen opiskelijan elämässä. Ingmanedun arvoja ovat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestintä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: