Koulutusala
Koulutustyyppi
Paikka

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta.

Media-assistentiksi, kuva-artesaaniksi vai artesaaniksi?

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa käsi- ja taideteollisuusalan (puumuotoilu- ja puusepänala, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala, vaatetusmuotoilu- ja stailausala), audiovisuaalisen viestinnän (graafinen suunnittelu ja multimedia) ja kuvallisen ilmaisun (kuva- ja mediataide, valokuvaus) perustutkinnon.

Aikuiskoulutuksena oppilaitoksessa voi suorittaa käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon huonekalujen entisöinnin alalla sekä audiovisuaalisen viestinnän näyttötutkintoon valmistavan koulutuksen.

Ammatilliset perustutkinnot ovat laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja niiden suorittaminen kestää 2-3 vuotta antaen yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Koulutuksien sisällöissä pyritään yhdistämään opiskelijoiden yksilölliset koulutustoiveet ja -tarpeet sekä työelämän vaatima ammattitaito. Oppilaitos tekee lisäksi yhteistyötä alueen muiden koulujen ja työ- ja kulttuurielämän edustajien kanssa.

Opiskelijat voivat valita myös lukio-opintoja, suorittaa opintoja työssäoppimalla ja tehdä erilaisia projektitöitä yrityksille ja yhteisöille opiskelun osana.

Monet Ingmanedun opiskelijat asuvat Siilinjärvellä tai Kuopiossa ja kulkevat opiskelemaan linja-autolla. Ammatillista perustutkintoa tekevät opiskelijat, joilla on vähintään kymmenen kilometrin koulumatka, voivat saada Kelan myöntämää koulumatkatukea.

Haluatko lisätietoa Ingmanedu kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ingmanedu kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ingmanedu kulttuurialan ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset - Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Ota yhteyttä

Errors

Haluatko lisätietoja oppilaitoksesta Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan oppilaitokselle, joka vastaa sinulle toivomallasi tavalla.

Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto yhteystiedot

Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.