Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta.

Mediapalvelujen toteuttajaksi, kuva-artesaaniksi vai artesaaniksi?

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa käsi- ja taideteollisuusalan (puumuotoilu- ja puusepänala, tekstiilimuotoilu- ja sisustusala, vaatetusmuotoilu- ja stailausala), media-alan (digitaalinen media) ja kuvallisen ilmaisun (kuva- ja mediataide, valokuvaus, graafinen suunnittelu) perustutkinnon.

Ammatilliset perustutkinnot ovat laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja niiden suorittaminen kestää 2-3 vuotta antaen yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Koulutuksien sisällöissä pyritään yhdistämään opiskelijoiden yksilölliset koulutustoiveet ja -tarpeet sekä työelämän vaatima ammattitaito. Oppilaitos tekee lisäksi yhteistyötä alueen muiden koulujen ja työ- ja kulttuurielämän edustajien kanssa.

Opiskelijat voivat valita myös lukio-opintoja, suorittaa opintoja työssäoppimalla ja tehdä erilaisia projektitöitä yrityksille ja yhteisöille opiskelun osana.

Monet Ingmanedun opiskelijat asuvat Siilinjärvellä tai Kuopiossa ja kulkevat opiskelemaan linja-autolla. Ammatillista perustutkintoa tekevät opiskelijat, joilla on vähintään kymmenen kilometrin koulumatka, voivat saada Kelan myöntämää koulumatkatukea.

Haluatko lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset - Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi