Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta.

Mediapalvelujen toteuttajaksi, kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi vai artesaaniksi?

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, kuva- ja mediataide, valokuvaus, graafinen suunnittelu) sekä muoti- ja tekstiilialan (designtekstiili, mittatilausompelija) perustutkinnon.

Ammatilliset perustutkinnot ovat laajuudeltaan 180 osaamispistettä ja niiden suorittaminen kestää 2-3 vuotta antaen yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Koulutusten sisällöissä pyritään yhdistämään opiskelijoiden yksilölliset koulutustoiveet ja -tarpeet sekä työelämän vaatima ammattitaito. Oppilaitos tekee lisäksi yhteistyötä alueen muiden koulujen ja työ- ja kulttuurielämän edustajien kanssa.

Opiskelijat voivat valita myös lukio-opintoja, suorittaa opintoja työssäoppimalla ja tehdä erilaisia projektitöitä yrityksille ja yhteisöille opiskelun osana.

Monet Ingmanedun opiskelijat asuvat Siilinjärvellä tai Kuopiossa ja kulkevat opiskelemaan linja-autolla. Ammatillista perustutkintoa tekevät opiskelijat, joilla on vähintään kymmenen kilometrin koulumatka, voivat saada Kelan myöntämää koulumatkatukea.

Haluatko lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi


Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.