Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide

Opiskele kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa ja opi kuvallista ilmaisua! Kahdesta kolmeen vuotta kestävät, 180:n osaamispisteen laajuiset kuvallisen ilmaisun toteuttajan kuva- ja mediataideopinnot antavat mahdollisuuden suorittaa opintojensa ohessa ylioppilastutkinnon sekä yrittäjyysopintoja.

Opinnoissa syvennytään laaja-alaisesti kuvataiteen ilmaisullisiin menetelmiin sekä digitaalisiin työskentelytapoihin. Koulutuksen aikana kehitetään teknisen osaamisen ja kuvallisen ilmaisun perustaitoja sekä omaa persoonallista ilmaisua. 

Kuvallisen ilmaisun toteuttajan työnkuva

Kuvallisen ilmaisun perustutkinto antaa valmiudet työskennellä kuvataidealan ammatinharjoittajana ja erilaisissa kulttuurialan laitoksissa ja yrityksissä. 

Kuvataidealan ammatinharjoittaja voi työskennellä eri organisaatioiden kulttuurialan tehtävissä tai itsenäisenä yrittäjänä. Alan ammattilainen voi tehdä töitä myös kuvataide-, viestintä- tai kultturialalla tai voi kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suoritettuaan suunnata alan jatko-opintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, kuvallisen ilmaisun toteuttaja.

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa kelpoisuuden ja hyvän pohjan kuvataide-, kulttuuri- ja viestintäalan jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, kuva- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.