Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuvallisen ilmaisun osaamisala | kuva- ja mediataide

Kuva- ja mediataiteen opinnot antavat perustiedot- ja taidot kuvataiteen kentän ammatteihin.

Tutkinnossa syvennytään laaja-alaisesti kuvataiteen ilmaisullisiin menetelmiin että digitaalisiin työskentelytapoihin.

Opinnoissa on mahdollisuus painottaa omia mielenkiinnon kohteita ja suunnata kohti omia uratavoitteita.

Kuva- ja mediataiteen koulutus

Koulutuksen aikana kehitetään kuvallisen ilmaisun perustaitoja, teknistä osaamista sekä omaa persoonallista ilmaisua työelämälähtöisesti. Opinnoissa syvennytään kuva- ja mediataiteen eri tekniikoihin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen, grafiikkaan, kuvanveistoon, valokuvaukseen ja mediataiteeseen. Opintokokonaisuus antaa perustiedot- ja taidot kuvataiteen kentän eri ammatteihin.

Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä, ja opinnot kestävät noin 2-3 vuotta. Opintoihin on mahdollista valita lukio-opintoja ja yrittäjyyteen valmentavia opintoja. Kuva- ja mediataiteen opiskelijoita on lähtenyt Ingmanedusta myös kansainväliseen vaihtoon.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Kuva- ja mediataiteilijan työnkuva

Tutkinto antaa valmiudet työskennellä kuvataidealan ammatinharjoittajana ja erilaisissa kulttuurialan laitoksissa ja yrityksissä sekä itsenäisenä yrittäjänä. Alan ammattilainen voi tehdä töitä myös viestintäalalla.

Kuva- ja mediataiteilijan ammatti vaatii teknisten taitojen hallintaa sekä kykyä ymmärtää visuaalisia elementtejä kuten värejä, valoa ja sommittelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutus tapahtuu paikan päällä lähiopetuksena.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun osaamisala, kuvallisen ilmaisun toteuttaja.

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa kelpoisuuden ja hyvän pohjan kuvataide-, kulttuuri- ja viestintäalan jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa, lähellä Kuopiota. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistoa ylläpitää Tohtori Matthias Ingmanin säätiö. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta. Tavoitteena on, että opiskelu Ingmanedussa on ainutlaatuinen, myönteinen kokemus jokaisen opiskelijan elämässä. Ingmanedun arvoja ovat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Kuva- ja mediataide täytä seuraavat tiedot: