Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Tuusula
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp)

Opiskele visuaalisen alan ammattilaiseksi!

Kuvallisen ilmaisun toteuttajana tunnet media-alan toimintaympäristön. Valitset opintojesi aikana suuntautumisesi kolmesta eri vaihtoehdosta: graafinen suunnittelu, kuvataide tai valokuvaus.

Suuntautumisalojen sisällä voit kehittää ammattitaitoasi henkilökohtaisen kiinnostuksesi mukaisesti. Riippuen tutkinnon osa -valinnoistasi valmistuttuasi osaat graafisen suunnittelun toteuttamisen, kuvataiteen materiaalien ja menetelmien käytön, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn toteuttamisen sekä valitsemiesi valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Opinnot antavat myös yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin ja toimivat vankkana pohjana visuaalisen alan jatko-opintoihin.

Tarjoamme loistavat puitteet opiskeluun Keudan Pekka Halosen akatemiassa, idyllisen Tuusulan Rantatien tuntumassa. Opinnoissa painottuu työelämälähtöisyys. Opintojen aikana pääset mukaan oppilaitoksen ulkopuolisiin projekteihin sekä opiskelijoiden yhteisnäyttelyihin. Pääset myös verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Tarjoamme tutkinnon suorittamisen lisäksi myös mahdollisuuden hakeutua työelämässä tarvittavan osaamisen kehittämiseksi suorittamaan tutkinnosta pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Niihin haetaan myös tutkinnon hakulomakkeella (lue hakuohje). Jos tulet valituksi, opiskelun aloitus on mahdollista joustavasti ympäri vuoden.

Päiväkoulutus

Päiväkoulutus muodostuu pääosin Pekka Halosen akatemiassa tapahtuvasta lähiopiskelusta ja itsenäisistä tehtävistä. Lähiopiskelu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus muodostuu sekä päivä- ja ilta-aikaan pääsääntöisesti Pekka Halosen akatemiassa tapahtuvasta lähiopiskelusta, itsenäisistä tehtävistä, verkko-opiskelusta ja myös työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Lähiopiskelupäivät voivat vaihtua viikoittain. Monimuotototeutuksessa osaamista voi hankkia myös koulutussopimuksen avulla. Opiskelija etsii itse työ- tai harjoittelupaikan. Opettajalta saa tarvittaessa vinkkejä työpaikan hakemiseen opintojen aikana.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Friberg Marja

Opinto-Ohjaaja

+358 505 638 851

Tuusula Kansanopistontie 60 (Pekka Halonen)

Dahlsten Marjo

Koulutusassistentti

+358 503 099 649

Tuusula Kansanopistontie 60 (Pekka Halonen)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Media-alalle on laadittu vastuullisuuslupaus [PDF], jossa kerromme toimintatavoistamme.

Esittelyvideot osaamisaloistamme

Graafisen suunnittelun esittelyvideo Kuvataiteen esittelyvideo Valokuvauksen esittelyvideo Pekka Halosen akatemian esittelyvideo Pekka Halosen akatemia Pekka Halosen akatemia

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallinen ilmaisu (180 osp) täytä seuraavat tiedot: