Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Toivala
Ammatilliset perustutkinnot
#Education#

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnossa opiskelija saa valmiudet suunnitella, kaavoittaa ja valmistaa asiakaslähtöisiä vaatteita yksilöllisesti. Esteettisyys, erilaiset materiaalit ja vaatemuotoilu tulevat tutuiksi opintojen aikana. Pääset suunnittelemaan ja valmistamaan asiakastöitä arkeen ja juhlaan.

Tekstiili- ja muotialan opinnot

Koulutuksen aikana opiskellaan asiakaspalvelua, teknistä suunnittelua ja visuaalista ilmaisua vaatetusalan näkökulmasta. Opintoja on mahdollista suunnata esimerkiksi erikoistekniikoihin, kiertotaloustuotteisiin tai stailaamiseen.

Opiskelija saa valmiudet laadukkaiden ja yksilöllisten tuotteiden valmistamiseen. Opiskelujen aikana perehdytään eri tyyleihin, asujen yhdistämiseen sekä vaatteiden väreihin ja materiaaleihin. Opiskelijat voivat oppia myös vaatemuotoilusta, asiakaspalvelusta, stailauksesta tai visuaalisesta markkinoinnista. Koulutus kestää kahdesta kolmeen vuotta.

Tutkinto antaa hyvät valmiudet alan jatko-opintoihin ja yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Tekstiili- ja muotialan työt 

Tutkinto antaa valmiudet toimia valmistus-, stailaus-, myynti-, neuvonta- tai ohjaustehtävissä vaatetusalan yrityksissä.

Hän voi toimia kaavoittajana, ompelijana, tai korjausompelijana. Alan töitä löytyy myös asiakaspalvelun saralta ompelimoista, vaatemyymälöistä tai teattereiden puvustamoista. Monet mittatilausompelijat toimivat myös itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, mittatilausompelija.

Jatko-opinnot

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto on toisen asteen ammatillinen oppilaitos Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopiota. Oppilaitos järjestää maksutonta kulttuurialan ammatillista peruskoulutusta ja aikuisten ammatillista peruskoulutusta. Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopistossa  voi suorittaa taideteollisuusalan (käsityön ohjaustoiminta, puusepänala), puuteollisuuden (puusepänteollisuus), media-alan ja kuvallisen ilmaisun (audiovisuaalinen viestintä, kuva- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopisto

Toivalantie 51
70900 Toivala

 Näytä puhelinnumero
www.ingmanedu.fi

Arvioinnit

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | Vaatetusala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.