Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mittatilausompelija

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mittatilausompelija

Mittatilausompelija

Mittatilausompelija

Suorita tekstiili- ja muotialan perustutkinto Rasekossa ja valmistu mittatilausompelijaksi.

Opintojen sisältö:

Tutkinnon kokonaislaajuus on 180 osaamispistettä

  • Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Tutkintoon sisältyy kaksi kaikille pakollista tutkinnon osaa Tekstiili- ja muotialan tuotteen valmistaminen ja Osaamisesta ja tuotteista viestiminen sekä yksi tutkintonimikkeen määräävä tutkinnon osa (Vaatteen valmistaminen mittatilaustyönä). Valinnaisilla tutkinnon osilla voit suunnata osaamistasi esimerkiksi stailaamiseen, muotialan projekteissa toimimiseen, kiertotaloustuotteiden suunnitteluun tai verkkokauppaympäristössä työskentelyyn.

Osaamista tutkinnon osiin pääset hankkimaan erilaisissa oppimisympäristöissä mm. Rasekon omilla työpajoilla, Ompelimossa, digitaalisessa kehittämiskeskuksessa FabLabissa, työelämän yhteistyökumppanien yrityksissä kotimaassa tai ulkomailla tai muussa opiskeluun sopivassa oppimisympäristössä. Yhteistyössä muiden perustutkintokoulutusten kanssa opiskelija voi rakentaa osaamistaan myös toisten alojen valinnaisilla osilla, mm. Myyntitapahtuman toteuttaminen, Visuaalinen myyntityö ja Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön.

Työelämässä

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon suorittanut työskentelee tekstiili ja -vaatetusalan tuotteiden suunnittelu-, kaavoitus-, valmistus-, viimeistely- ja huoltotehtävissä sekä myynti- ja markkinointitehtävissä.

Alan työpaikkoja on esimerkiksi tekstiilien, vaatteiden ja asusteiden valmistuksessa pienyrityksissä tai teollisuudessa, alan tuotteita myyvissä liikkeissä, puvustamoissa, pesuloissa ja tekstiili- ja pukuvuokrausyrityksissä sekä muissa alan palveluita tuottavissa yrityksissä.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto, mittatilausompelija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | mittatilausompelija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.