Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville

Itä-Karjalan Kansanopisto
Yhteenveto
9–27 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Punkaharju
Kansanopistot

Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville

Palvelu- ja kotityön erityislinja, Itä-Karjalan Kansanopisto

Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville

Koulutus tukee opiskelijan valmiuksia ammatillisiin ja muihin jatko-opintoihin, arjen hallintaan ja itsenäiseen elämään sekä kansalais- ja työelämään.

Koulutus on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Tavoitteena on arjen taitojen ja hyvinvoinnin, opiskeluvalmiuksien ja toimintakyvyn vahvistaminen sekä ammatilliseen koulutukseen, työssä oppimiseen ja työelämään valmentautuminen. Tavoitteena on löytää omien edellytystensä mukaisia tapoja opiskella ja tehdä työtä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus antaa valmiuksia ammatillisiin opintoihin sekä työllistymiseen avustaviin tehtäviin. Opiskelun aikana tutustut työelämään ja ammatilliseen koulutukseen.

Koulutus edistää aktiivista ja terveellistä elämäntapaa ja selviytymistä arkielämään ja
asumiseen liittyvistä jokapäiväisistä toimista mahdollisimman itsenäisesti. Opiskelussa painottuvat tekemällä oppiminen ja toiminnallisuus. Opit ja harjoittelet käytännön työtilanteissa. Teematapahtumia ja opintoretkiä.

Asut turvallisesti ja ohjatusti toisen opiskelijan kanssa asuntolassa, missä harjoittelet
asumisvalmiuksia, vuorovaikutustaitoja ja harrastamista. Mahdollisuus kuntoutukseen lähellä sijaitsevassa kuntoutuskeskuksessa (omakustanteinen).

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (Hojks) ja henkilökohtainen opintosuunnitelma (Hops). Mahdollisuus koulutuskokeiluun.

Opiskelun kesto on 9-27 kk (40-120 ov). Koulutus alkaa vuosittain elokuun puolivälissä. Palvelu- ja kotityön erityislinjan suorittamisesta saa kuusi pistettä ammatilliseen perustutkintoon haettaessa.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Jatkuva haku suoraan oppilaitokseen. Joustava opintojen aloittaminen.

  Hakulomakkeen voit tilata opistolta, tulostaa tai täyttää oppilaitoksen verkkosivuilla.

  Tutkinto / todistus

  Palvelu- ja kotityön erityislinja

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  » In English Moderni ja sitoutumaton Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää sekä yleissivistävää että ammatillista koulutusta. Luonnonläheinen, yhteisöllinen ja monikulttuurinen opisto tarjoaa opiskelijoilleen tilaisuuden laaja-alaiseen itsensä kehittämiseen ja mahdollisuuksia valmentautumiseen niin jatko-opiskelua, työelämää kuin yhteiskuntaa varten. Itä-Karjalan Kansanopisto tarjoaa monenlaista toimintaa myös...


  Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Karjalan Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Itä-Karjalan Kansanopisto

  Valoniementie 32
  58450 Punkaharju

   Näytä puhelinnumero
  www.ikko.fi

  Arvioinnit

  Palvelu- ja kotityön erityislinja | erityistä tukea tarvitseville ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.