Sivuston käyttötapa: Mobiili

Biologia, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Biologia, maisteriohjelma

Kuinka ympäristön muutokset vaikuttavat kasveihin ja eläimiin? Miten eliöt sopeutuvat ympäristöön? Miten ihmisen toiminta vaikuttaa ympäristöoloihin? Vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin, ja moniin muihinkin, saat opiskelemalla biologiaa.

Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen biologian oppiaineessa voit opiskella laajasti biologian eri osa-alueita. Opinnot on mahdollista suunnata kasvi- tai eläin- tai ympäristöbiologiaan. Opetuksen ja tutkimuksen aihepiirit ulottuvat aina yksittäisten geenien toiminnasta ja molekyylibiologiasta maa- ja vesiekosysteemien toimintaan asti.

Biologian opiskelu ei ole pelkästään kirjojen lukemista, vaan olennaisena osana opintoihin kuuluvat luentojen lisäksi laboratorioharjoitukset ja maastokurssit.

Voit suunnata opintosi tukemaan itseäsi kiinnostavaa biologian osa-aluetta. Sivuaineeksi voit valita minkä tahansa suuntautumistasi tukevan oppiaineen. Tarjolla on biokemian perus- ja aineopinnot, hydrobiologian perus- ja aineopinnot sekä soveltavan biologian perusopinnot. Voit myös valita monitieteiset ympäristöopinnot, kemian tai jokin muun luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan oppiaineen. Sivuaineeksi sopii myös muiden tiedekuntien oppiaineista esim. maantiede, terveystiede, yhteiskuntamaantiede, yhteiskuntapolitiikka, ympäristöpolitiikka ja -oikeus tai johtaminen ja markkinointi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Biologia, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.