Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kemia, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Kemia, maisteriohjelma

Tavoite

Haluaisitko työskennellä yhdellä suurimmista ja mielenkiintoisimmista teollisuuden aloista Suomessa?

Erikoistumismahdollisuudet kemian alalla ovat lähes rajattomat: metsäteollisuus, maatalous, rakentaminen, elektroniikkateollisuus, elintarvikehuolto, lääketutkimus, ympäristötuotteet. Työskentely kattaa tutkimus- ja kehitystehtäviä, asiantuntija- ja esimiestehtäviä sekä opetus- ja koulutustehtäviä, toimenkuvan vaihdellessa aina laadunvalvonnasta ja tuotekehityksestä markkinointiin ja hallinnollisiin töihin.

Monimuotoisuudessaan mielenkiintoinen ja haastava kemian ala vaatii laaja-alaista kouluttautumista. Itä-Suomen yliopiston kemian laitoksen opetuksen erityinen painopiste on tutkimuksessa ja tutkijankoulutuksessa. Laitoksella tehdään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta lukuisilla kemian eri osa-alueilla. Aktiivisen tutkimustoiminnan kautta mahdollistetaan viimeisimmän tutkimustiedon välittäminen suoraan opiskelijoille sekä teorian ja käytännön kohtaaminen opintojen aikana kansainvälisessä ja motivoivassa ympäristössä.

Kemistin koulutus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pätevöityä nykyaikaiseksi ja laaja-alaiseksi kemian ammattilaiseksi omia kiinnostuksen kohteita painottaen. Arvostus koulutusta kohtaan on näkynyt valmistuneiden hyvänä työllistymisenä mm. kemian teollisuuteen ja tutkimuslaitoksiin.

Koulutuksen sisältö

Opinnot sisältävät kemian teorioiden, tutkimus- ja laboratoriomenetelmien perusteiden sekä laaja-alaisen ja uuden kemian tiedon oppimista. Opetuksessa käytettävät monipuoliset opetusmenetelmät ja modernit tilat luovat hyvän pohjan kemian syvälliseen oppimiseen. Tutkinto antaa valmiudet opintojen soveltamiseen työelämässä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin 15 000, ja yliopisto työllistää lähes 2 800 henkilöä. Kampukset ovat Joensuussa ja Kuopiossa. Monialainen yliopisto tarjoaa opetusta yli 100 pääaineessa. Tiedekuntia on neljä: filosofinen tiedekunta, luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit

Kemia, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.