Kemia, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Joensuu
Itsenäiset maisteriohjelmat

Kemia, maisteriohjelma

Tavoite

Haluaisitko työskennellä yhdellä suurimmista ja mielenkiintoisimmista teollisuuden aloista Suomessa?

Erikoistumismahdollisuudet kemian alalla ovat lähes rajattomat: metsäteollisuus, maatalous, rakentaminen, elektroniikkateollisuus, elintarvikehuolto, lääketutkimus, ympäristötuotteet. Työskentely kattaa tutkimus- ja kehitystehtäviä, asiantuntija- ja esimiestehtäviä sekä opetus- ja koulutustehtäviä, toimenkuvan vaihdellessa aina laadunvalvonnasta ja tuotekehityksestä markkinointiin ja hallinnollisiin töihin.

Monimuotoisuudessaan mielenkiintoinen ja haastava kemian ala vaatii laaja-alaista kouluttautumista. Itä-Suomen yliopiston kemian laitoksen opetuksen erityinen painopiste on tutkimuksessa ja tutkijankoulutuksessa. Laitoksella tehdään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta lukuisilla kemian eri osa-alueilla. Aktiivisen tutkimustoiminnan kautta mahdollistetaan viimeisimmän tutkimustiedon välittäminen suoraan opiskelijoille sekä teorian ja käytännön kohtaaminen opintojen aikana kansainvälisessä ja motivoivassa ympäristössä.

Kemistin koulutus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pätevöityä nykyaikaiseksi ja laaja-alaiseksi kemian ammattilaiseksi omia kiinnostuksen kohteita painottaen. Arvostus koulutusta kohtaan on näkynyt valmistuneiden hyvänä työllistymisenä mm. kemian teollisuuteen ja tutkimuslaitoksiin.

Koulutuksen sisältö

Opinnot sisältävät kemian teorioiden, tutkimus- ja laboratoriomenetelmien perusteiden sekä laaja-alaisen ja uuden kemian tiedon oppimista. Opetuksessa käytettävät monipuoliset opetusmenetelmät ja modernit tilat luovat hyvän pohjan kemian syvälliseen oppimiseen. Tutkinto antaa valmiudet opintojen soveltamiseen työelämässä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit
Kemia, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.