Kandi- ja maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Liiketaloustiede ja tietojenkäsittelytiede (Joensuu)

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Liiketaloustiede ja tietojenkäsittelytiede (Joensuu)

Tavoite

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden kandidaatin tutkinto (KTK) painottaa vahvaa liiketaloustieteellistä osaamista, joka antaa laaja-alaisen pohjan tietojenkäsittelytieteen datatiedepainotteiseen maisteriohjelmaan (FM). Opiskelijoita valitaan sekä Joensuun että Kuopion kampukselle. Molemmille kampuksille on omat hakukohteensa.

Opiskelijat suorittavat kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon omalla kampuksella pääaineena liiketaloustiede. Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon kokonaislaajuus on 180 opintopistettä.

Opiskelijat suorittavat kandidaatin tutkintonsa osana pakollisena sivuaineena datatieteen laajan sivuainekokonaisuuden (60 op).

Filosofian maisterin tutkinto suoritetaan Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella. Opinnot voi suorittaa sekä Joensuussa että Kuopiossa. Opinnot antavat opiskelijalle vahvan pohjan datatieteen menetelmien ymmärtämiseen, käyttämiseen ja kehittämiseen. Maisterin tutkinnon laajuus on 120 opintopistettä.

Koulutuksen sisältö

Kandidaattivaiheen opinnot sisältävät kaikille yhteisiä opintoja, kuten perusasiat markkinoinnista, laskentatoimesta, rahoituksesta ja yritysoikeudesta. Lisäksi kaikki opiskelevat kieliä, talousmatematiikkaa sekä tutkimusmenetelmäopintoja.

Pakollisena sivuaineena opiskeltavan datatieteen sivuainekokonaisuuden aikana opiskelijat perehtyvät yleisimpiin datatieteen menetelmiin ja niiden käyttämiseen sekä ohjelmoinnin perusteisiin.

Maisterivaiheen opinnoissa opiskelijat opiskelevat datatieteeseen painottuvia tietojenkäsittelytieteen syventäviä opintoja. Maisterivaiheen opinnoissa on vain vähän pakollisia kursseja ja opiskelijat voivat painottaa opintojaan kiinnostustensa mukaan esimerkiksi eri tekoälyyn, kuvailevaan data-analyysiin tai tilastolliseen data-analyysiin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu