Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Bachelor of Health Care | Nursing | full-time studies

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Autumn
Viimeinen hakuaika: Joint application
   
Lähiopetus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Health Care | Nursing | full-time studies

Tavoite

Englanninkielellä toteutettavassa Nursing-koulutuksessa opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään terveyttä edistävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa hoitotyötä. Voit työskennellä perusterveydenhuollossa, sosiaalitoimessa tai erikoissairaanhoidossa, yrityksissä, järjestöissä, alan kansainvälisissä tehtävissä tai yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Opinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden rakentaa hoitotyön osaamistasi painottuen perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, yrittäjyyteen ja kansainväliseen osaamiseen.

Opiskelun loppuvaiheessa voit syventää ja laajentaa osaamistasi valitsemallasi hoitotyön alueella oman mielenkiintosi mukaan. Voit muun muassa keskittyä terveyskeskuksen vastaanottotoimintaan tai vuodeosastolla työskentelyyn, työhön sairaalan leikkaussalissa tai päivystyspoliklinikalla tai esimerkiksi mielenterveystyöhön tai lastensairaanhoitoon. Viimeisenä opiskeluvuotena perehdyt hoitotyöhön kansainvälisissä yhteyksissä.

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja ne sisältävät luentoja, tenttejä, ryhmätyöskentelyä, verkko-opintoja ja ammattitaitoa edistävää harjoittelua sekä osallistumista työelämän hankkeisiin. Päivätoteutus edellyttää osallistumista opintoihin arkipäivisin.

Opiskelusta noin kolmasosa on harjoittelua JAMKin harjoittelutiloissa (hoitotyön luokat) ja alan työpaikoissa, esim. terveyskeskuksissa, sairaaloissa tai palvelutaloissa.

Simulaatiosairaala on yksi monialaisista oppimis- ja kehittämisympäristöistämme, joissa sovelletaan teoriatietoa käytännössä.

Englanninkielinen tutkinto-ohjelma ja ulkomaiset opiskelijat luovat kansainvälisen ilmapiirin. Kansainvälistä osaamistasi voit lisätä myös suorittamalla opintoja tai harjoittelua yhteistyökorkeakouluissa ulkomailla.

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Health Care, Sairaanhoitaja (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita heillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Haluatko...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Bachelor of Health Care | Nursing | full-time studies ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.