Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius)

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius)

Sosiaalityön maisteriopintojen aikana opiskellaan sosiaalityön vaativan asiantuntijuuden kysymyksiä, sosiaalityön yhteiskunnallisia tehtäviä, johtamista ja kehittämistä. Työssäoppimisjakson aikana opiskelijan on mahdollista laajentaa tai painottaa osaamistaan esimerkiksi asiakastyöhön, sosiaalityön tutkimus- ja kehittämistoimintaan, kolmannen sektorien ja järjestöjen toimintaan tai sosiaalialan yrittäjyyteen. Opinnoissa syvennetään tutkimustaitoja ja tehdään itsenäinen opinnäytetyö.

Opetuksen toimintaperiaatteena on opiskelijalähtöisyys sekä tiivis yhteys sosiaalityön käytäntöihin. Opetusjärjestelyt on suunniteltu työssäkäyville aikuisopiskelijoille. Opetusmenetelmissä yhdistetään lähijaksoja Kokkolassa, verkko-opetusta ja itseopiskelua. Opintojen lähijaksot toteutetaan pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin ja ne edellyttävät läsnäoloa Kokkolassa. Lähiopetusviikonloppuja maisteriopintojen aikana on noin 10

Valmistuneet sijoittuvat erilaisiin sosiaalityön asiakaskohtaisen työn tehtäviin sosiaalipalveluihin, sairaaloihin, kouluihin sekä nuoriso-, päihde- ja vanhustenhuoltoon. Myös sosiaali- ja terveysalan hallinto, suunnittelu, tutkimus ja opetus ovat merkittäviä työllistäjiä. Yksi mahdollisuus on yliopistoura, koska sosiaalityön maisterintutkinto tuottaa jatkokoulutuskelpoisuuden. Yhteiskuntatieteellisen alan ylempänä yliopistotutkintona sosiaalityön koulutus mahdollistaa sijoittumisen muihinkin asiantuntijatehtäviin julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sosiaalityön kandidaatti- ja maisteriohjelmaan valitaan avoimen yliopiston väylän kautta viisi uutta opiskelijaa.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja maisteri, Valtiotieteiden kandidaatti ja maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaalityö (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius) täytä seuraavat tiedot: