Kandi- ja maisteriohjelmat

Teknologiajohtaminen

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Teknologiajohtaminen

Teknologian kehittämiseen tarvitaan oivalluksia, toteutustaitoa, tekijöitä sekä rahoitusta. Tämä yhdistää teknisen ammattitaidon, asiantuntijaryhmien johtamisen ja liiketalouden tiiviisti toisiinsa: Onnistuneisiin lopputuloksiin tarvitaan kaikkia näitä tekijöitä.

Koulutusohjelma luo teknologian toteutustaidon tietotekniikan ja ohjelmoinnin kursseilla, joita tuetaan järjestelmällistä ajattelua kehittävillä matematiikan perusopinnoilla. Teknologiajohtamisen ohjelma liittää nämä tekniikkaan painottuneet opinnot liiketalouden ja yritystoiminnan puitteisiin. Koska teknologian kehittäminen edellyttää aina rahoitusta, kehittäminen kytkeytyy liiketalouden, yritystoiminnan, markkinoinnin ja asiakkuuksien kysymyksiin. Teknologiajohtamisen opinnot luovat valmiudet toimia tekniikan kehittäjänä ja johtaa teknologian kehitystä liiketoiminnallisten vaatimusten keskellä.

Teknologiaa kehitetään asiantuntijaryhmissä, joissa jäsenten ammattitaidot täydentävät toisiaan. Ohjelma johdattaa vuorovaikutteiseen ryhmätyöhön ja valmentavaan johtamiseen. Taito tunnistaa ja arvostaa erityyppisiä ammattitaitoja, kyky rekrytoida soveliaita tekijöitä, sekä selkeä, oikeudenmukainen ja inhimillinen johtaminen edistävät merkittävästi asiantuntijaryhmien aikaansaavuutta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti, Diplomi-insinööri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu