Terveystieteiden kandidaattiohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Terveystieteiden kandidaattiohjelma

Tämä tutkintokoulutus on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa suoritettujen terveystieteiden kandidaatin tutkintoon vaadittavien opintojen loppuun saattamiseen. Valituksi tuleminen edellyttää, ettäJyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossaon suoritettu n. 150 op terveystieteiden kandidaattiohjelman opetussuunnitelman mukaisia opintoja. Opiskelijaksi valitut suorittavat Jyväskylän yliopistossa vain ne opinnot, joita ei ole mahdollista suorittaa avoimessa yliopistossa (n. 30 op).

Koulutuksen rakenne 

Kandidaatin tutkintoon (180 op) kuuluvat terveystieteiden perus- ja aineopinnot, terveystieteiden yhteisiä opintoja, viestintä- ja kieliopinnot sekä tiedekunnan yhteisiä opintoja kuten tutkimusmenetelmäopinnot. Lisäksi suoritetaan vähintään yksi valinnainen opintokokonaisuus ja muita valinnaisia opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveystieteiden kandidaattiohjelma, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden kandidaatti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveystieteiden kandidaattiohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Terveystieteiden kandidaattiohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveystieteiden kandidaattiohjelma täytä seuraavat tiedot: