Kansanopistot

Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille

Keski-Pohjanmaan kansanopisto, paikassa Kälviä
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille

Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille 2022–2023

Kohderyhmä

Hakijan luku- ja kirjoitustaito omalla kielellä voi puuttua/olla puutteellinen tai henkilö ei osaa latinalaista kirjaimistoa eikä hakijalla ole sellaisia opiskeluvalmiuksia ja osaamista, että kotoutumiskoulutuksen lyhyehkö koulutusmoduuli latinalaisen kirjaimiston hallitsemiseksi riittäisi. Suomen kielen lähtötaso 0.

Koulutuksen sisältö

Lähtötason arviointi, opiskelijan ohjaus, henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, suomen kieli ja vuorovaikutus, lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka, kulttuurintuntemus, yhteiskunta- ja työelämätaidot, (sis. mahdollisen työharjoittelun), opiskelu- ja itsearviointitaidot, oppimisen arviointi sekä valinnaiset sisällöt.
Opiskelijalla on mahdollisuus valita Keski-Pohjanmaan kansanopiston opetustarjonnasta erilaisia kielenoppimista tukevia sisältöjä.

Lähiopetusta on viitenä päivänä viikossa, viisi oppituntia päivässä (25 h/viikko). Lisäksi päivittäiset kotona suoritettavat etätehtävät (n. 2 h/päivä).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kälviä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Luku- ja kirjoitustaidottomat opiskelijat valitaan TE-toimiston alkukartoituksen perusteella.

Koulutukseen voi hakea myös suoraan Kpedun koulutushakupalvelun kautta (verkkosivulla haku), ottamalla yhteyttä oppilaitokseen tai Kotoutumispalveluiden välityksellä.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1
68300 Kälviä

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu