Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
1–3 vuotta
suomi
elokuu 2019
   
Päiväopinnot
Ylivieska
Perusopetus

Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille

Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille

Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille

Maahanmuuttaja-aikuisten perusopetuksen opinnot ovat mahdollisia myös sinulle. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi tai ruotsi, opintoihisi kuuluu suomi toisena kielenä -opintoja.

Aikuisten perusopetuksessa opiskelija voi

  • suorittaa perusopetuksen oppimäärän
  • suorittaa perusopetuksen oppiaineita tai niiden osia kursseina (aineopiskelu)
  • suorittaa aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen opinnot tai niiden osia.
  • (1.1.2018 lähtien) lukutaitovaiheen opintoja

Aikuisten perusopetuksessa voi myös opiskella harrastuksena ja oppimisen ilosta.

Koulutuksen tavoitteena on peruskoulun oppimäärän (aikuisten perusopetus) suorittaminen. Koulutus kestää 1–3 vuotta. Opiskeluajassa voi olla yksilöllisiä eroja.

Aikuisten perusopetuksessa jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma siitä, mitä opinnot sisältävät ja miten ne etenevät. Opiskelu voi olla kokonaan itsenäistä, tai siihen voi liittyä lähiopetusta, mikäli ryhmäkoko on tarpeeksi suuri.

Osallistuminen tunneille on vapaaehtoista. Osa opinnoista suoritetaan kotona verkko-opintoina opettajan antamien ohjeiden mukaan. Osaamisesi osoitat opintotehtävillä ja tenteissä. Opinnot voi aloittaa kesken lukukaudenkin. Syyslukukausi alkaa elokuussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Aikuisten perusopetus on tarkoitettu heille, joilla ei ole riittävää pohjakoulutusta suomalaisessa koulutusjärjestelmässä etenemiseksi. Kielitaidon lähtötaso on A2.

Kustannukset

Opetus on kaikille maksutonta.

Lisäksi on mahdollista asua maksutta opiston asuntolassa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan koulupäivinä lounas. Lisäksi opistolla asuvat saavat aamupalan ja päivällisen maksutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Aikuisten perusopetus maahanmuuttajille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.