🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

4,9 (7 Arvioinnit)

Raudaskylän Kristillinen Opisto

paikassa Ylivieska (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto – oman näköisiä opintopolkuja nuorille ja aikuisille

Raudaskylän Kristillinen Opisto seisoo mäellään juuret vahvasti maaperässä nenä keskellä uusia tuulia. Opintopolkuja nuorille ja aikuisille tarjoavat lukio, TUVA, Opistovuosi oppivelvollisille, Sosionomiväylä, aikuisten perusopetus ja aikuisten perusopetus maahanmuuttajille. Ammatillista koulutusta on tarjolla seurakunta- ja hautauspalvelualan, mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkintokoulutuksissa ja kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkintokoulutuksessa sekä monipuolisissa ammattitaitoa vahvistavissa lyhytkoulutuksissa.

Elämäsi paras opiskelupaikka

Raudaskylän Kristillinen Opisto on enemmän kuin oppilaitos. Se on opiskelupaikka ja oppimisyhteisö, jossa jokainen on arvokas omalla paikallaan.

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa humanistis-kulttuurisen oppimisympäristön kauniine puitteineen. Opiston viihtyisät opiskelija-asuntolat, vireä vapaa-ajantoiminta sekä hyvä ruoka luovat erinomaisen oppimisympäristön niin läheltä kuin kaukaa tuleville opiskelijoille. Raudaskylän Kristillinen Opisto sijaitsee Ylivieskan alueella, Nivalan ja Ylivieskan puolivälissä.

Lisätietoa Raudaskylän Kristillisestä Opistosta

Lisää tietoa Raudaskylän Kristillisestä Opistosta saat täyttämällä sivun alla olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Raudaskylän Kristillinen Opisto ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Puh: (08) 4276 200
Puhelin (08) 4276 211
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 7 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Veli
23 touko 2017
Laadukas opetus

Laadukas opetus, mukavia ihmisiä.

5/5
BTDT
18 kesä 2016
Hyvä ympäristö opiskella

Yhteisöllisyys. Asuminen opistolla on pehmeä laskeutuminen kotona asumisen ja omaan asuntoon muuttamisen välillä ja luo erinomaiset mahdollisuudet solmia pitkiä ja kestäviä ystä...

Näytä lisätiedot
4/5
Saara
17 kesä 2016
Huippu lukio pienessä paketissa!

Rauskin lukio on yksi elämäni parhaista kokemuksista!

Pienet ryhmäkoot takaavat, että jokaiselle riittää aikaa yksilölliselle opetukselle ja keskustelulle. Kursseja on paljo...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu