Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aikuisten perusopetus

Raudaskylän Kristillinen Opisto
Yhteenveto
1–2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Ylivieska
Perusopetus

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetus

Koulut kesken, numerot nurinpäin? Aikuisten perusopinnot ovat uusi mahdollisuutesi saada peruskouluopinnot päätökseen tai korottaa kouluarvosanojasi. Voit tulla aikuisten peruskouluun omilla tavoitteillasi. Aikuisten perusopetuksessa voi suorittaa peruskoulun oppimäärän ja saada peruskoulun päättötodistuksen henkilökohtaisesti laaditun opintosuunnitelman mukaan. 

Aikuisten perusopetuksessa voi myös kerrata yksittäisiä oppiaineita, esimerkiksi kieliä. Myös yksittäisten aineitten arvosanaa voi korottaa. Aikuisten perusopetuksessa voi myös opiskella harrastuksena ja oppimisen ilosta. 

Aikuisten perusopetuksen opinnot ovat mahdollisia myös maahanmuuttajille, joiden äidinkieli on jokin muu kuin suomi tai ruotsi. Tällöin opintoihin kuuluu suomi toisena kielenä –opintoja. 

Aikuisten perusopetuksen toteutus

Aikuisten perusopetuksessa jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen suunnitelma, jossa määritellään mitä opinnot sisältävät ja miten ne etenevät. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmat opinnot, tämänhetkiset tiedot ja taidot, elämäntilanne sekä mahdolliset muut opiskeluun vaikuttavat asiat. Samalla katsotaan myös, mitä kursseja voidaan mahdollisesti korvata aikaisemmilla opinnoilla.

Opiskelu voi olla kokonaan itsenäistä, tai siihen voi liittyä lähiopetusta, joka toteutetaan 1-3 iltana viikossa klo 17–20 välisenä aikana. Osallistuminen tunneille on vapaaehtoista. Osa opinnoista suoritetaan kotona verkko-opintoina  opettajan antamien ohjeiden mukaan. Osaaminen osoitetaan opintotehtävillä ja tenteissä. Perusopetuksen koko oppimäärä on 44 kurssia ja vaatii 1-2 vuoden opiskelun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aikuisten perusopetus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan nettihakulomakkeella, joka löytyy oppilaitoksen kotisivuilta. Aikuisten perusopetukseen on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa kesken lukukaudenkin. Syyslukukausi alkaa elokuussa. 

Tutkinto / todistus

Peruskoulun oppimäärä tai yksittäisiä kursseja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aikuisten perusopetus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Raudaskylän Kristillinen Opisto tarjoaa oman näköisiä opintopolkuja sekä nuorille että aikuisille. Voit opiskella lukiossa, kymppiluokalla, aikuisten perusopetuksessa, vapaan sivistystyön kursseilla tai aikuisille suunnatussa ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa tai täydennyskoulutuksessa. Voit myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan tai mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon.  Raudaskylän Kristillinen Opisto,...


Lue lisää oppilaitoksesta Raudaskylän Kristillinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raudaskylän Kristillinen Opisto

Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

 Näytä puhelinnumero
www.rko.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Mies
(5)
Hyvä ruoka ja ihmiset!
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin