Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää (+1 sijaintia)
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Pituus
1 – 1,5 vuotta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi ajoneuvoalan ammattitutkinnolla!

Ajoneuvoalan ammattilaisena työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti. Sovellat opittua tietoa ja taitoa sekä osaat hankkia tarvittavaa tietoa ratkaistaksesi työtehtäviin liittyviä ongelmia. Ammattitaitosi ansiosta sinulla on yrittäjämäinen kehittävä työote. Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon joustavasti työn ohessa. Opinnot tapahtuvat pääsääntöisesti omalla työpaikallasi. Osaamista hankitaan verkkoympäristössä sekä lähipäivillä oppilaitoksessa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon vauriokorjauksen, korjaamopalvelujen tai työnjohdon osaamisalalla. Työnjohdon osaamisala järjestetään yhteistyössä lähiesimiestyön ammattitutkinnon kanssa.

Työnjohdon osaamisalan suoritettuasi voit toimia työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Vauriokorjauksen osaamisalan suoritettuasi voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Voit toimia autokorikorjaajana, automaalarina tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Korjaamopalvelun osaamisalan suoritettuasi voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Voit toimia henkilöautomekaanikkona, raskaskalustomekaanikkona, pienkonemekaanikkona tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta alalta ja olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Lisäksi sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan ajoneuvoalan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Korjaamopalvelujen osaamisala Nurmijärvellä

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena ja opintojen ajaksi solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa. Lähiopetusta/ verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Opintojen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Leinonen Tapani

Opettaja

+358504635094

Nurmijärvi, Lopentie 20

Työnjohdon osaamisala | Toimipiste katsotaan tilanteen mukaan

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena ja opintojen ajaksi solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa.  Koulutus sisältää opiskelua alan työpaikalla, etätehtäviä, verkko-opintoja sekä lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta/verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Koulutus toteutetaan osittain yhdessä Lähiesimiestyön ammattitutkinnon koulutuksen kanssa. Lähipäivien käytännöt tarkentuvat myöhemmin. Opintojen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Ristolainen Jaakko

Toimialapäällikkö

+358503634049

Nurmijärvi, Lopentie 20

Vauriokorjauksen osaamisala Järvenpäässä

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä alan työpaikalla tapahtuvaa oppimista opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetuspäivistä sovitaan erikseen opintojen alkaessa. Opintojen ajaksi on mahdollista solmia oppisopimus. Koulutus alkaa seuraavan kerran vuonna 2025.

Kysy lisää!

Markkanen Sami

Opettaja

+358505339664

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Voit hakea korjaamopalvelujen ja työnjohdon osaamisalojen opintoihin jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Haku vauriokorjauksen osaamisalan opintoihin aukeaa lähempänä seuraavaa aloitusta. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu