Ammattitutkinnot

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi lasten ja nuorten suojelussa!

Täydennyskoulutus ohjausalan ammattilaisille

Koulutuksen keskeisinä teemoina ovat psyykkiset oireet, hyvinvoinnin edistäminen, perheen tukeminen, tunne- ja turvataidot, päihteettömyyden tukeminen sekä väkivaltainen käyttäytyminen. Mukana ovat luennoimassa Keudan opettajien lisäksi mm. Pelastakaa Lapset ry:n RadicalWeb-hankkeen asiantuntijat.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka toimit ohjaustyön ammattilaisena ja haluat lisää osaamista ajankohtaisista teemoista alaan liittyen. Koulutuksen aikana pääset keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia myös muiden samalla alalla työskentelevien opiskelijoiden kanssa.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä (50 osp). Valinnainen tutkinnon osa Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon ohjauksen osaamisalalta.

Laajuus ja kesto

50 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kymmenen kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta alalta, haethan Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon tai Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon, joissa työpaikkaa ei tarvitse olla hakuvaiheessa. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote opintojen alkaessa, mikäli opinnot sisältävät alaikäisten parissa työskentelyä.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 80 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Tuusula, Kirkkotie 31

Ajankohta

Koulutusaika on 1.12.2024 – 31.5.2025. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetusta on Tuusulassa Kirkkotiellä maanantaisin klo 12 – 16 kerran kuussa. Opetuspäivät ovat 9.12.2024, 20.1.2025, 10.2.2025, 10.3.2025 ja 7.4.2025.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 1.4.2024 ja päättyy 2.12.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Meriläinen Niina

Opettaja

+358504735251

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu