Ammatillisen tutkinnon osat

Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 14.3.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
20 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 14.3.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp

Jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää ammattitaitoasi lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamista tuottavilla tutkinnon osilla, voit suorittaa lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen tutkinnon osan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Opiskelun toteutus

Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on kahtena iltana viikossa. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon osan vaatima puuttuva osaaminen ja osoitetaan näytöllä. Tutkinnon osan ammattitaito osoitetaan näytössä käytännön työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 toukokuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: 14.3.2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit hakeutua koulutukseen, mikäli olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää osaamistasi lasten nuorten kasvatuksen ja hoidon tehtävissä. Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten tietojen perusteella.

Tutkinto / todistus

Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp, tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu