🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Monipalveluosaaja

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monipalveluosaaja

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehity monipalveluosaajaksi!

Monipalveluosaajan tutkinnon osa on mahdollista sisällyttää mihin tahansa perustutkintoon. Opintojen aikana tavoitteena on perehtyä 2–3 eri työtehtävään.

Työskentelet monipalveluosaajana, tutustut monipalvelun työtehtäviin ja laajennat näissä osaamistasi esimiehesi ja Keudan opettajan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti. Arvioit ja kehität osaamistasi ja työympäristöäsi, huomioit palvelun laatuvaatimukset. Työskentelet tiimeissä, verkostoissa ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sitoudumme opetuksessa myös vastuullisuuslupauksiin.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Monipalveluosaaja (15 osp). Tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

15 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää neljä kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ajankohta

Koulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena oppisopimuksella omassa alan työssäsi. Lisäksi koulutus sisältää Teams-verkko-opintoja iltapäivisin noin kahden viikon välein, sekä oppimista ohjaavia tehtäviä. Oppisopimuskoulutus käynnistyy Teamsissa. Mikäli tavoitteena on koko tutkinnon suorittaminen, opintopolku rakennetaan alakohtaisesti, henkilökohtaiseen osaamisen kehittämisen suunnitelmaan yhdessä esimiehen ja työpaikkaohjaajan kanssa.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Nevala Raili

Opettaja

+358505624858

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monipalveluosaaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monipalveluosaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu